Servicecontracten: efficiënt beheer op maat | BIQS IT

2 BIQS medewerkers zorgen ervoor dat alles efficiënt verloopt.

Servicecontracten: efficiënt en op maat

 

Makkelijk met software en programma’s op maat

Verkoop je serviceartikelen of verleen je onderhoud aan serviceartikelen, met al dan niet een onderhouds- of servicecontract hieraan gekoppeld? Dan ben je ongetwijfeld geholpen met onze software op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central of onze programma’s op maat.

Met onze oplossingen streven we ernaar om jouw servicecontractbeheer naar een hoger niveau te tillen. Of je nu serviceartikelen verkoopt of onderhoudsdiensten aanbiedt, onze software is flexibel genoeg om zich aan te passen aan jouw unieke behoeften en processen. We begrijpen dat het beheren van servicecontracten complex kan zijn, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die je helpen om deze processen moeiteloos te stroomlijnen en te optimaliseren.

 

Je bedrijfsprocessen moeiteloos beheren: geen gedoe meer!

Microsoft Dynamics 365 Business Central bestaat uit één sterk pakket met een gecentraliseerde database, waarin je je bedrijfsprocessen moeiteloos beheert. Denk aan functies zoals financiën, productie, verkoop, verzending, projectmanagement, services

Onze software biedt niet alleen de basisfunctionaliteiten die je nodig hebt om je bedrijf te runnen, maar gaat ook verder door maatwerkoplossingen te bieden die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften in de voedingssector. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat standaardoplossingen soms niet voldoen. Daarom werken we nauw met je samen om te zorgen dat onze software perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen, of het nu gaat om het beheer van voorraad, het volgen van productieprocessen of het beheren van klantrelaties.

Alles-in-één beheer: één platform voor alles!

Het runnen van een bedrijf dat serviceartikelen verkoopt of onderhoudsdiensten aanbiedt, kan een uitdaging zijn. Vaak zijn er verschillende softwareprogramma’s en systemen nodig om de diverse aspecten van je activiteiten te beheren. Maar dat is niet het geval met de software van BIQS!.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het centrale zenuwstelsel ofwel de database van onze softwareoplossing. Het biedt een geïntegreerd platform waarop je al je bedrijfsprocessen kunt beheren. Of het nu gaat om financiën, productie, verkoop, verzending, projectmanagement of service – alles is binnen handbereik.

Met onze uitgebreide oplossing kun je niet alleen servicecontracten beheren, maar ook alle andere aspecten van je bedrijfsvoering integreren en automatiseren. Dit betekent dat je niet langer hoeft te schakelen tussen verschillende systemen, maar alles kunt beheren vanuit één enkel platform, waardoor je tijd en moeite bespaart en de efficiëntie van je bedrijfsprocessen maximaliseert.

Contract wordt ondertekend.

Servicecontracten met gemak en snelheid: efficiëntie gecombineerd

Het opstellen van servicecontracten kan een tijdrovende taak zijn, vooral als je zowel artikelen als diensten aanbiedt en dit op verschillende basisperioden. Met BIQS software wordt deze taak echter eenvoudig en snel.

Onze software stelt je namelijk in staat om moeiteloos servicecontracten op te stellen, of ze nu wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks zijn. Bovendien kun je met hetzelfde gemak verkoopfacturen genereren op basis van deze contracten en werkbonnen aanmaken voor je werkmannen.

Dankzij onze geavanceerde functionaliteiten kun je servicecontracten beheren met maximale efficiëntie en snelheid. Onze software automatiseert veel van de repetitieve taken die gepaard gaan met het beheer van servicecontracten, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het bedienen van je klanten en het laten groeien van je bedrijf.

 

Efficiënte werkbonafhandeling voor techniekers op de baan: optimaliseer je operationele processen

Voor de technici op de baan is een efficiënte afhandeling van werkbonnen ook essentieel. Hier komt onze op maat gemaakte app in het spel. We koppelen deze app naadloos aan je ERP-systeem, zodat je technici gemakkelijk werkbonnen kunnen beheren terwijl ze onderweg zijn.

Met onze geavanceerde app kunnen technici werkbonnen ontvangen, bijwerken en afronden vanaf elke locatie, waardoor ze productiever kunnen zijn en meer taken kunnen voltooien in minder tijd. Bovendien biedt onze app realtime inzicht in de status van alle werkorders, waardoor je efficiëntie en klanttevredenheid kunt maximaliseren.

Dankzij de software van BIQS wordt het beheren van servicecontracten, facturering en werkbonnen een fluitje van een cent. Het stelt je in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien en je klanten tevreden houden. Geen gedoe, alleen maar efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het vereenvoudigen van je servicecontractbeheer.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar