Passie voor software

met oog voor detail

BIQS is jouw partner in crime voor de automatisering van je bedrijfsprocessen, waardoor je meer winst en maximale resultaten boekt. Gebruiksvriendelijke software op maat van je bedrijf, dat is wat wij met passie en oog voor detail ontwikkelen. Wat je budget en behoeften ook zijn: BIQS staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke aanpak.
Collegas overleggen software oplossingen

Onze specialisten
denken met je mee

Met een hecht team van 7 ervaren specialisten hebben wij alles in huis om je volledig te ontzorgen wat de software en online administratie van je bedrijf betreft. Tijdens een vrijblijvend gesprek ter plaatse denken we volop met je mee en geven we je oprecht advies, waarna we je een demo van de benodigde software bezorgen.

Ons team test
alles uitvoerig

Komen we tot een geschikte oplossing? Dan gieten we deze in een gedetailleerde offerte die we uitgebreid overlopen, zodat je perfect op de hoogte bent van alle stappen van het proces. Keur jij deze goed, dan gaan we voor jou aan de slag. Ten slotte gaat je software, na uitvoerig testen, eindelijk live. Et voilà: de optimalisering van je bedrijfsadministratie is een feit!
Overleggen Biqs collegas

Join team BIQS!

Voor gemotiveerde werkkrachten met een passie voor het vak staan onze deuren altijd open. Heb jij zin om ons team te vervoegen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar