Ultiem gebruiksgemak voor je rijschool

Ben je een gepassioneerd rij-instructeur die van zijn rijschool een waar succes wil maken? Dan is BIQSDRIVE dé online oplossing die je daartoe in staat stelt! Deze software, die speciaal door ons ontwikkeld werd voor rijscholen, biedt je ultiem gebruiksgemak in alles wat bij je papierwerk komt kijken. Klinkt als een verademing, toch?

Planning en administratie was nog nooit zo makkelijk

Planning, facturatie en administratie behoren tot de meest cruciale taken in het dagelijks beheer van je rijschool. Dankzij de BIQSDRIVE rijschoolsoftware wordt het efficiënt afvinken van taken op kantoor, thuis of onderweg een koud kunstje, ongeacht de omvang van je rijschool. Zo kan je meer tijd besteden aan wat echt van belang is!
Contacteer Biqs software oplossingen

Ontdek BIQSDRIVE

Wil je je kostbare tijd en energie graag steken in het aantrekken van nieuwe leerlingen en in een omvattende persoonlijke begeleiding, zodat ze excellente chauffeurs worden? Neem dan een kijkje op de website van BIQSDRIVE of contacteer ons vrijblijvend. Wij overlopen graag samen met jou de voordelen voor jouw rijschool!

Bij BIQS willen we je ontzorgen!

Interesse in opleidingssoftware die zich tot in de kleinste details tot jouw educatief centrum leent? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leggen je graag de mogelijkheden uit!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar