Makkelijk met software
en programma’s op maat

Verkoop je serviceartikelen of verleen je onderhoud aan serviceartikelen, met al dan niet een onderhouds- of servicecontract hieraan gekoppeld? Dan ben je ongetwijfeld geholpen met onze software op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central of onze programma’s op maat.

Je bedrijfsprocessen moeiteloos beheren

Microsoft Dynamics 365 Business Central bestaat uit één sterk pakket met een gecentraliseerde database, waarin je je bedrijfsprocessen moeiteloos beheert. Denk aan functies zoals financiën, productie, verkoop, verzending, projectmanagement, services …

Handig én snel

Met de software van BIQS is het een fluitje van een cent om een servicecontract op te maken per week, maand, kwartaal of jaar; voor zowel artikelen als diensten. Even gemakkelijk is het om verkoopsfacturen te boeken aan de hand van servicecontracten of werkbonnen aan te maken aan de hand van serviceartikelen. En heb je techniekers op de baan? Dan koppelen we een op maat gemaakte app aan je ERP, voor de efficiënte afhandeling van werkbonnen.
Oplossing software servicecontracten

Alles digitaal bij de hand

Andere troeven zijn een planningstool op maat voor een volledig overzicht van al je projecten, statussen en resources; of toegankelijke manieren om online analyses en rapporten te maken, waarmee je inzichten vergaart in je bedrijfsprocessen. Zo heb je nooit meer nood aan papierwerk, maar heb je alles digitaal snel bij de hand!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar