Een efficiënt systeem
voor je administratie

Als onderwijsinstelling steek je je kostbare tijd graag in kwalitatieve opleidingen en de persoonlijke begeleiding van je cursisten. De administratieve rompslomp die daarbij komt kijken? Die laat je liever achterwege. Wat als we je vertellen dat je met de opleidingssoftware van BIQS efficiënter werkt, met minimale tijdsverspilling en maximale winst?

Van planning tot
evaluatie in één systeem

Het maken van planningen, beheren van inschrijvingen, bijhouden van aanwezigheden, afnemen van evaluaties … vreet doorgaans heel wat werkuren en energie. Dat kan anders! Met de BIQS Academy opleidingssoftware bieden wij je een totaaloplossing om je administratie volledig te automatiseren en beheren vanuit één centraal systeem.

Handig en minder
kans op fouten

Zo bespaar je jezelf heel wat moeite en kosten, met bovendien minder kans op vergissingen of foutjes. Handig! Wil je je opleidingscentrum 24/7 geopend houden voor je klanten? Ook dat hoeft geen hindernis te zijn. Met de intelligente inschrijvingswizard schrijft een cursist zichzelf meteen in voor de juiste opleiding uit je aanbod.

Bij BIQS willen we je ontzorgen!

Interesse in opleidingssoftware die zich tot in de kleinste details tot jouw educatief centrum leent? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We leggen je graag de mogelijkheden uit!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar