Aanpasbaar aan jouw noden

Heb je een bedrijf in de voedingssector of in magazijnverwerking, dan transformeert onze software op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central je boekhouding in de positieve zin. Alles in Business Central is namelijk aanpasbaar aan de noden van je bedrijf. Zo behalen de meest gespecialiseerde sectoren, zoals de groothandel en voedingsdistributie, topresultaten!

Details van artikelen

Dankzij onze gekoppelde WMS-applicatie wordt bijvoorbeeld de tracering mogelijk van serie- en lotnummers, maar ook de THT- & TGT-tracering van inkomende en uitgaande artikelen. Beschik je over goederen die bijna vervallen? Dan krijg je daar tijdig een melding van, zodat je snel kunt schakelen. Een last die van je schouders valt!

Meerdere koppelingen mogelijk

Zo bieden we je ondersteuning bij het opmaken van je inventaris, het stockeren en aanvullen van je goederen, je orderpicking en verzendingen, de registratie van de ritten van je vrachtwagens … Zelfs een digitale koppeling met je weegschalen is mogelijk, om de inbound en outbound van je gewichtsgoederen nauwkeurig te registreren.

Maximale ontzorging!

We streven er met andere woorden naar om jou maximaal te ontzorgen in al je werkzaamheden, zodat jij je waardevolle tijd en energie wijs kunt besteden. Meer weten over onze software voor de voedingssector of magazijnverwerking? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar