Oplossing voor al je administratie

Wanneer je met je bedrijf instaat voor verhuur is betrouwbare software onmisbaar. Dankzij de Serv&Rent verhuursoftware van BIQS, een gecentraliseerde oplossing voor al je administratie op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central, kan je vol vertrouwen aan de slag.

Ontwikkeling verhuursoftware Biqs

Je verhuur moeiteloos stroomlijnen

Met al je data in één toegankelijke database biedt onze software je de opportuniteit om je verhuur, met name de boekhouding, moeiteloos te stroomlijnen. Zo heeft iedereen via rolverdelingen toegang tot de voor hem/haar noodzakelijke informatie, die steeds up-to-date is.

Ook beschikbaar
in de app

Naast rollend materiaal, machines en andere voertuigen kan je personen en middelen overzichtelijk inplannen. Via de app maak je ten slotte rechtstreeks klanten en contracten aan, die meteen gesynchroniseerd zijn in Business Central. Geen dubbele data, achterhaalde info of nood aan kopieerwerk meer: hoera!

Flexibeler dan ooit tevoren

De specifieke verhuuroplossing van Serv&Rent is een door Microsoft erkend pakket. Zorgen over servers en back-ups? Die behoren dankzij de betrouwbare Cloud hosting tot het verleden, gezien onze software niet gebonden is aan een besturingssysteem. Zo werk jij flexibeler dan ooit tevoren!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar