Het administratie programma waarmee je kmo winstgevender loopt

Biqs: betrouwbare software voor efficiënte administratie

 

Als ondernemer ben je vast bekend met het uitvoeren van talloze administratieve taken. Facturen opstellen, betalingen verwerken, urenregistratie bijhouden en nog veel meer. Al deze taken kosten veel tijd en energie die je liever in de groei van je bedrijf steekt. Biqs begrijpt dit als geen ander en biedt een oplossing op maat: een administratie programma dat jouw bedrijfsprocessen automatiseert.

Automatiseer jouw bedrijfsprocessen met het administratie programma van Biqs

 

Biqs ontwikkelt betrouwbare administratie programma's voor kleine en grote ondernemingen. Of je nu een opleidingscentrum, servicebedrijf of rijschool bent, Biqs biedt oplossingen op maat voor specifieke bedrijfssectoren. Onze software maakt het mogelijk om efficiënter te werken en bespaart je kostbare tijd en energie bij de dagelijkse administratieve taken.

Twee medewerkers zitten samen aan bureau achter laptops

Bespaar kostbare tijd en energie met de administratie programma's van Biqs

Tijd is geld, en dat geldt zeker voor de administratieve taken van een onderneming. Biqs begrijpt dit als geen ander en biedt daarom software op maat aan om de administratie te optimaliseren. Onze administratie programma's zijn efficiënt, betrouwbaar en speciaal ontworpen om de dagelijkse taken van kleine en grote ondernemingen te vereenvoudigen.

Software op maat voor specifieke bedrijfssectoren sinds 2008

Als ondernemer wil je je kostbare tijd en energie niet verspillen aan de administratieve rompslomp. Daarom heeft Biqs software op maat ontwikkeld die specifiek gericht is op de behoeften van jouw onderneming. Onze administratie programma's zijn gebruiksvriendelijk en zorgen ervoor dat je meer tijd overhoudt om je te richten op de kerntaken van je onderneming.

Medewerker zit met laptop op schoot en pleegt overleg met klant

Waarom kiezen voor het administratie programma van Biqs?

  • Tijd- en kostenbesparing: Het administratie programma van Biqs is ontworpen om jouw administratieve taken te automatiseren. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten die je anders zou moeten uitgeven aan het inhuren van extra personeel of het maken van fouten in de administratie.
  • Op maat gemaakt: Biqs specialiseert zich in het ontwikkelen van software op maat voor kmo’s uit diverse bedrijfssectoren. Hierdoor krijg je een administratie programma dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. 

Bij Biqs begrijpen we dat elke onderneming uniek is en daarom bieden wij ook maatwerk softwarepakketten aan. Onze ERP-oplossingen in Microsoft Dynamics 365 Business Central zorgen voor een gestroomlijnd en efficiënt beheer van jouw bedrijfsprocessen. Door de administratie te automatiseren, kunnen jouw medewerkers zich richten op andere belangrijke taken en kan jouw onderneming sneller groeien.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een afspraak over jouw software op maat

 

Door gebruik te maken van onze geautomatiseerde oplossingen wordt je administratie dus een stuk eenvoudiger en bespaar je heel wat tijd en kosten. Onze softwarepakketten zijn afgestemd op de behoeften van verschillende bedrijfssectoren, zoals rijscholen, groothandels, de voedingsindustrie en onderwijsinstellingen.

 

Onze flexibiliteit, gedrevenheid en transparante communicatie zorgen ervoor dat we altijd de beste oplossing bieden voor jouw kmo. Of het nu gaat om een kleine of grote onderneming, bij Biqs vinden we de juiste oplossing voor elke situatie. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor meer info of een vrijblijvende afspraak. We bekijken graag wat we voor jullie kunnen betekenen met onze software op maat!

Softwarespecialisten vergaderen in groep rond de tafel

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar