Blogs > Waarom is BIQS de ideale softwareoplossing voor opleidingscentra?

Waarom is BIQS de ideale softwareoplossing voor opleidingscentra?

Als opleidingscentrum wil je je kostbare tijd graag besteden aan het geven van kwalitatieve opleidingen en de persoonlijke begeleiding van je cursisten. De administratieve rompslomp die daarbij komt kijken? Die laat je liever achterwege. Maar wat als we je vertellen dat je met de opleidingssoftware van BIQS efficiënter kunt werken, met minimale tijdsverspilling en maximale winst? In deze blogpost vertellen we je waarom BIQS de ideale softwareoplossing is voor jouw opleidingscentra.

Van planning tot evaluatie in één systeem

Het maken van planningen, beheren van inschrijvingen, bijhouden van aanwezigheden, afnemen van evaluaties… Het zijn taken die doorgaans heel wat werkuren en energie vreten. Maar met de BIQS Academy opleidingssoftware bieden wij je een totaaloplossing om je administratie volledig te automatiseren en beheren vanuit één centraal systeem. Dit betekent dat je alle processen van planning tot evaluatie kunt regelen in één overzichtelijk systeem.

Handig en minder kans op fouten

Het automatiseren van je administratie met de BIQS Academy opleidingssoftware bespaart je niet alleen veel moeite en kosten, maar vermindert ook de kans op vergissingen of foutjes. Daarnaast biedt de software nog meer voordelen. Wil je je opleidingscentrum 24/7 geopend houden voor je klanten? Ook dat hoeft geen hindernis te zijn. Met de intelligente inschrijvingswizard schrijft een cursist zichzelf meteen in voor de juiste opleiding uit je aanbod. Dit zorgt voor een gemakkelijkere en snellere inschrijvingsprocedure, zodat je meer tijd hebt om je te focussen op de opleiding zelf.

Interesse in opleidingssoftware die zich tot in de kleinste details tot jouw educatief centrum leent? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze experts leggen je graag uit welke mogelijkheden de BIQS Academy opleidingssoftware biedt en hoe deze software jouw administratieve taken kan vereenvoudigen en verbeteren. Kortom, BIQS is dé ideale softwareoplossing voor opleidingscentra die efficiënter willen werken.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar