Blogs > Software op maat voor de voedingssector

Software op maat voor de voedingssector

In de dynamische voedingssector is efficiëntie alles. Bij BIQS snappen we dat en bieden we softwareoplossingen op maat, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Deze oplossingen zijn speciaal ontworpen om jouw bedrijfsvoering, van boekhouding tot magazijnbeheer, vlekkeloos en efficiënt te laten verlopen. Onze software past zich helemaal aan jouw unieke bedrijfsbehoeften aan, waardoor je in gespecialiseerde sectoren zoals groothandel en voedingsdistributie uitstekende resultaten kunt behalen. Heb je speciale wensen? Wij zorgen voor de juiste oplossing.

Geavanceerd artikelbeheer

In jouw sector is producttracering uiteraard van essentieel belang. Met onze WMS-applicatie wordt dit een eenvoudige taak! We bieden geavanceerde functies voor de tracering van serie- en lotnummers en THT- & TGT-data van inkomende en uitgaande artikelen. Mocht je producten hebben die bijna vervallen, dan brengt onze software je tijdig op de hoogte. Zo kun je snel handelen en voorkom je verspilling.

Naadloze integratie en diverse koppelingen

Onze software beperkt zich niet tot magazijn- en voorraadbeheer. We ondersteunen je bij het opmaken van je inventaris, het opslaan en aanvullen van je producten, en het beheren van je orderpicking en verzendingen. Dit omvat ook de registratie van de ritten van je vrachtwagens en zelfs een digitale koppeling met je weegschalen om de in- en uitgaande gewichten van je producten nauwkeurig te registreren.

Maximale ontzorging in jouw bedrijfsprocessen

Bij BIQS is het ons doel om jou maximaal te ontzorgen in al je werkzaamheden. Met onze softwareoplossingen kun je je waardevolle tijd en energie besteden aan wat echt telt: het laten groeien van je bedrijf. Wij nemen de complexe en tijdrovende processen voor onze rekening.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Ben je geïnteresseerd in onze softwareoplossingen voor de voedingssector? Wil je meer weten over hoe BIQS jouw bedrijf kan transformeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen vinden we een oplossing die perfect aansluit bij de unieke uitdagingen van jouw onderneming. BIQS is jouw partner in het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het verzekeren van succes in de voedingsindustrie.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar