Blogs > Servicecontracten zonder gedoe

Servicecontracten zonder gedoe

In de wereld van serviceartikelen en onderhoudscontracten is efficiëntie de sleutel tot succes. Met de software van BIQS, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en onze op maat gemaakte programma’s, bieden we de oplossing om je bedrijfsprocessen moeiteloos te beheren.

Servicecontracten

Alles-in-één beheer

Het runnen van een bedrijf dat serviceartikelen verkoopt of onderhoudsdiensten aanbiedt, kan een uitdaging zijn. Vaak zijn er verschillende softwareprogramma’s en systemen nodig om de diverse aspecten van je activiteiten te beheren. Maar dat is niet het geval met de software van BIQS!.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het centrale zenuwstelsel ofwel de database van onze softwareoplossing. Het biedt een geïntegreerd platform waarop je al je bedrijfsprocessen kunt beheren. Of het nu gaat om financiën, productie, verkoop, verzending, projectmanagement of service – alles is binnen handbereik.

Servicecontracten met gemak en snelheid

Het opstellen van servicecontracten kan een tijdrovende taak zijn, vooral als je zowel artikelen als diensten aanbiedt en dit op verschillende basisperioden. Met BIQS software wordt deze taak echter eenvoudig en snel.

Onze software stelt je namelijk in staat om moeiteloos servicecontracten op te stellen, of ze nu wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks zijn. Bovendien kun je met hetzelfde gemak verkoopfacturen genereren op basis van deze contracten en werkbonnen aanmaken voor je werkmannen.

Efficiënte werkbonafhandeling voor techniekers op de baan

Voor de technici op de baan is een efficiënte afhandeling van werkbonnen ook essentieel. Hier komt onze op maat gemaakte app in het spel. We koppelen deze app naadloos aan je ERP-systeem, zodat je technici gemakkelijk werkbonnen kunnen beheren terwijl ze onderweg zijn.

Dankzij de software van BIQS wordt het beheren van servicecontracten, facturering en werkbonnen een fluitje van een cent. Het stelt je in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien en je klanten tevreden houden. Geen gedoe, alleen maar efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het vereenvoudigen van je servicecontractbeheer.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar