Blogs > Optimale online rijschool software met BIQSDRIVE

Optimale online rijschool software met BIQSDRIVE

Als eigenaar van een rijschool weet je dat planning, facturatie en administratie cruciale taken zijn in het dagelijkse beheer. Daarom hebben wij bij BIQS dé optimale online software voor rijscholen, BIQSDRIVE. Deze innovatieve oplossing stelt je in staat om jouw kantoorwerkzaamheden snel, optimaal en slim uit te voeren, waar je ook bent – thuis, onderweg of op kantoor.

Kegels uitzetten voor een leerling van een rijschool.

Altijd en overal beschikbaar in de cloud

Met BIQSDRIVE heb je jouw rijschool altijd bij de hand, zonder dat je een speciale applicatie hoeft te installeren op jouw computer of mobiel apparaat. Via het webportaal log je snel en eenvoudig in, waar je ook bent en met elk apparaat. Zo kun je direct aan de slag, zonder belemmeringen.

Perfect op maat van jouw wensen

Geen enkele rijschool is hetzelfde, daarom is BIQSDRIVE volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine of grote rijschool hebt, onze software past zich flexibel aan om te voldoen aan jouw unieke eisen en workflow.

Zorgeloos je rijschool optimaliseren

Met BIQSDRIVE verloopt de optimalisatie van jouw rijschool zorgeloos. Wij zorgen voor een vlotte import van jouw bestaande klantenbestand, zodat je meteen aan de slag kunt. Bovendien bieden we op maat gemaakte opleidingen om jou en jouw team te ondersteunen bij de overgang naar onze software.

Vrijblijvende demo voor je rijschool

Wil je zelf ervaren hoe BIQSDRIVE jouw rijschool kan optimaliseren? Geef ons een seintje en een van onze experts komt langs voor een vrijblijvende demo. Zo kun je ontdekken hoe je optimaal te werk kunt gaan met onze software.

Onze opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille, dus je kunt met een gerust hart investeren in de groei van jouw rijschool.

Functies die steeds meer gebruiksgemak bieden

BIQSDRIVE wordt voortdurend geëvalueerd en verbeterd. Ons toegewijde team werkt dagelijks aan nieuwe functionaliteiten om jouw gebruiksgemak te maximaliseren. Bovendien luisteren we naar jou als rijschoolhouder en streven we ernaar om jouw feedback snel te integreren in BIQSDRIVE.

Klaar om jouw rijschool naar een hoger niveau te tillen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe BIQSDRIVE jou kan helpen om jouw rijschool efficiënter en succesvoller te runnen!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar