Blogs > Onze software vereenvoudigt de administratie, facturatie en betalingen van je bedrijf

Onze software vereenvoudigt de administratie, facturatie en betalingen van je bedrijf

Als ondernemer weet je dat het bijhouden van administratie, het opstellen van facturen en het beheren van betalingen tijdrovende taken kunnen zijn. Gelukkig is er nu een oplossing die deze processen aanzienlijk vereenvoudigt en je meer tijd geeft om je te concentreren op andere belangrijke zaken. Bij BIQS ontwikkelen we softwarepakketten die op maat zijn van jouw onderneming, die speciaal zijn ontworpen om jouw administratieve taken te stroomlijnen. In deze blogpost laten we je kennismaken met enkele van onze krachtige functies die je zullen helpen bij het beheren van je administratie, facturatie en betalingen op een efficiënte manier.

Vereenvoudigd aankoopfacturatieproces

Ben je het zat om urenlang bezig te zijn met het handmatig invoeren van aankoopfacturen? Bij BIQS hebben we de oplossing voor jou. Met ons document Capture systeem wordt het verwerken van inkomende facturen een fluitje van een cent. Onze software is in staat om automatisch PDF-bestanden in te lezen en de benodigde factuurgegevens te extraheren. Hierdoor wordt de factuur alvast klaargemaakt, en blijft er alleen nog een laatste controle over voordat deze verwerkt wordt. In sommige gevallen is een controle niet eens vereist, met name bij wederkerige facturen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico op fouten die vaak voorkomen bij het handmatig invoeren van factuurgegevens.

Automatiseer betalingen en vereffening van facturen

Het beheren van betalingen en het vereffenen van facturen kan een complexe taak zijn, vooral als je te maken hebt met een groot aantal transacties. Met ons CODA-systeem wordt dit proces geautomatiseerd en gestroomlijnd. Het systeem haalt automatisch betalingen binnen en koppelt ze aan de juiste facturen. Dit betekent dat je niet langer handmatig betalingen hoeft te controleren en facturen hoeft te matchen. Alles wordt voor je gedaan, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Systeem voor uitgaande facturatie

Naast het vereenvoudigen van de inkomende facturatie, hebben we ook een systeem ontwikkeld voor de uitgaande facturatie. Onze software stelt je in staat om facturen automatisch naar je klanten te sturen. Bovendien worden de facturen gegenereerd in een .xml-formaat, waardoor je klanten ze gemakkelijk kunnen importeren in hun eigen systemen. Dit zorgt voor een vlotte en probleemloze uitwisseling van factuurgegevens, waardoor het voor zowel jou als je klanten gemakkelijker wordt om de administratie bij te houden.

Kies voor efficiëntie met BIQS

Het gebruik van onze softwarepakketten biedt talloze voordelen voor jouw bedrijf. Een van de meest waardevolle voordelen is de tijdwinst die je zult ervaren. Hoe minder tijd je kwijt bent aan administratieve taken, des te meer tijd je overhoudt om je te concentreren op andere essentiële aspecten van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het opbouwen van sterke klantrelaties, het stimuleren van productontwikkeling en het maken van strategische plannen.

Daarnaast helpt onze software je bij het verbeteren van je debiteurenopvolging. Door sneller op te treden tegen klanten die niet betalen, kun je korter op de bal spelen en ervoor zorgen dat je het geld krijgt waar je recht op hebt. Dit is vooral belangrijk in een tijd waarin cashflow cruciaal is voor het succes van een bedrijf.

Maak je klaar om de administratieve last van je bedrijf te verminderen, facturatie te vereenvoudigen en betalingen te automatiseren. Met BIQS IT aan je zijde, ben je verzekerd van geavanceerde softwareoplossingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze softwarepakketten op maat jouw bedrijf kunnen transformeren!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar