Blogs > Ontdek het gemak van een gecentraliseerde database met Microsoft Dynamics 365 Business Central van BIQS

Ontdek het gemak van een gecentraliseerde database met Microsoft Dynamics 365 Business Central van BIQS

Ben je klaar om je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de krachtige oplossing van BIQS. Dankzij deze alles-in-één gecentraliseerde database wordt het beheren van je voorraad, in- en verkoop en boekhouding een eenvoudige taak, zonder dat je verschillende softwarepakketten aan elkaar hoeft te koppelen. In deze blogpost ontdek je hoe deze software  niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook je bedrijfsprestaties optimaliseert.

Slechts één systeem

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, allemaal in één geïntegreerd systeem. Dit betekent dat je geen kostbare tijd en energie verspilt aan het koppelen van verschillende softwarepakketten. Beheer moeiteloos je voorraad, verwerk inkoop- en verkooporders, en houd je boekhouding up-to-date, allemaal op één plek. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow en minder gedoe voor jou en je team.

Kostenbesparend en eenvoudig in beheer

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central hoef je maar één licentie aan te schaffen en werk je samen met minder externe partners. Dit resulteert in lagere kosten en slechts één aanspreekpunt voor al je ondersteuningsbehoeften. Bovendien kan het systeem eenvoudig in de cloud worden gebruikt, waardoor je geen tijd en middelen hoeft te besteden aan het onderhoud van een lokale server. Een win-win situatie voor jouw bedrijf.

Geen beperkingen

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central ben je niet gebonden aan één specifiek besturingssysteem. Het werkt perfect op verschillende apparaten en platforms, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het organiseren van je werk.

Snelle informatie-uitwisseling

Doordat iedereen binnen jouw organisatie werkt met hetzelfde systeem, is iedereen altijd op de hoogte. Medewerkers van verschillende afdelingen kunnen gemakkelijk samenwerken en elkaar ondersteunen. Een verkoopteamlid kan bijvoorbeeld eenvoudig hulp bieden bij facturatie, omdat alle gegevens toegankelijk zijn binnen dezelfde interface.

Geen dubbele data

Het gebruik van Microsoft Dynamics 365 Business Central betekent geen gedoe meer met het switchen tussen verschillende systemen. Dit resulteert in minder kans op fouten en dubbele data, omdat gegevens niet overgezet of gedeeld hoeven te worden. Je hebt steeds een consistente en betrouwbare database tot je beschikking.

Geen tijdverlies tussen afdelingen

Een groot voordeel van ons gecentraliseerde systeem is dat afdelingen niet langer op elkaar hoeven te wachten. Bijvoorbeeld, zodra een verkooporder is ingevoerd, kan de orderpicking-afdeling de gegevens direct zien en aan de slag gaan. Dit leidt tot efficiëntere werkprocessen en snellere doorlooptijden.

Ervaar zelf het gemak van een gecentraliseerde database met Microsoft Dynamics 365 Business Central van BIQS. Vereenvoudig je bedrijfsprocessen, bespaar kosten en stimuleer samenwerking binnen jouw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dit krachtige systeem jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar