Blogs > Jouw verhuurbedrijf loopt op rolletjes dankzij BIQS

Jouw verhuurbedrijf loopt op rolletjes dankzij BIQS

Als verhuurbedrijf weet je dat een betrouwbare software van onschatbare waarde is. Als verhuurder ben je waarschijnlijk bekend met de frustraties die kunnen ontstaan bij het gebruik van bepaalde softwareoplossingen. Misschien heb je te maken gehad met beperkte aanpassingsmogelijkheden, het moeilijk integreren van verhuursoftware met andere bedrijfssystemen, of heb je gemerkt dat de software niet meegroeit met de behoeften van jouw groeiende verhuurbedrijf. Het goede nieuws is dat de Serv&Rent verhuursoftware van BIQS hierop het antwoord biedt. Onze software is op maat gemaakt en ontworpen met het oog op de toekomst, zodat deze naadloos meegroeit met jouw bedrijf. Met de Serv&Rent verhuursoftware van BIQS kun je dus met vertrouwen en efficiëntie jouw verhuurbedrijf beheren.

Man en vrouw in een autoshowroom.

Stroomlijning van verhuur en boekhouding

Een van de meest waardevolle kenmerken van onze software is de gecentraliseerde database. Deze krachtige functie maakt het mogelijk om jouw verhuuractiviteiten en boekhouding moeiteloos te stroomlijnen. Informatie is altijd up-to-date en toegankelijk voor degenen die het nodig hebben, dankzij specifieke rolverdelingen.

Flexibiliteit in planning en contractbeheer

Dankzij onze software wordt het plannen van personeel, machines en voertuigen aanzienlijk vereenvoudigd. Hierdoor kun je moeiteloos zien welke klant welke machine heeft gehuurd en hoeveel machines er nog beschikbaar zijn op een bepaalde dag! Bovendien biedt onze handige BIQS app de mogelijkheid om direct klanten en contracten aan te maken, die automatisch worden gesynchroniseerd met Microsoft Business Central. Hierdoor behoort dubbele data-invoer definitief tot het verleden en werk je altijd met de meest actuele informatie.

Cloudgebaseerde oplossing voor maximale flexibiliteit

De Serv&Rent verhuuroplossing is een door Microsoft erkend pakket dat wordt gehost in de Cloud. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het beheren van servers en back-ups. Bovendien ben je niet gebonden aan een specifiek besturingssysteem, waardoor je flexibeler dan ooit tevoren kunt werken.

Met de gecentraliseerde database-oplossing van BIQS ben je dus volledig uitgerust om jouw verhuurbedrijf naar nieuwe hoogten van efficiëntie en productiviteit te tillen. Laat jouw administratieve zorgen achter je en concentreer je op wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende diensten aan jouw klanten. Kies voor BIQS en maak van jouw verhuurbedrijf een goed geoliede machine. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar