Blogs > Hoe BIQS software voor verhuurbedrijven werkt

Hoe BIQS software voor verhuurbedrijven werkt

Het bijhouden van een overzicht van je materiaal is cruciaal voor elk verhuurbedrijf. Echter, het handmatig bijhouden van al je administratie kan een uitdagende en tijdrovende taak zijn. Dat is waar de Serv&Rent verhuursoftware van BIQS om de hoek komt kijken. Deze software biedt een gecentraliseerde oplossing voor al je administratie, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. In deze blogpost laten we zien waarom de Serv&Rent verhuursoftware van BIQS een goede investering is voor jouw verhuurbedrijf.

Oplossing voor al je administratie

Het bijhouden van de administratie kan een tijdrovende en frustrerende taak zijn. Met de Serv&Rent verhuursoftware van BIQS heb je echter alles wat je nodig hebt in één toegankelijke database. Zo wordt het stroomlijnen van je verhuur, met name de boekhouding, moeiteloos en efficiënt. Via rolverdelingen heeft iedereen toegang tot de informatie die voor hem of haar relevant is, en alle informatie is altijd up-to-date.

Je verhuur moeiteloos stroomlijnen

De Serv&Rent verhuursoftware van BIQS maakt het mogelijk om niet alleen rollend materiaal, machines en andere voertuigen in te plannen, maar ook personen en middelen. Via de app kun je bovendien direct klanten en contracten aanmaken, die meteen worden gesynchroniseerd in Business Central. Zo voorkom je dubbele data, achterhaalde informatie en onnodig kopieerwerk.

Flexibeler dan ooit tevoren

De Serv&Rent verhuursoftware van BIQS is een door Microsoft erkend pakket, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over servers en back-ups. Dankzij de betrouwbare Cloud hosting is onze software niet gebonden aan een besturingssysteem, waardoor je flexibeler dan ooit tevoren kunt werken. Dit geeft je de vrijheid om je te richten op de groei en ontwikkeling van je verhuurbedrijf.

Kortom, de Serv&Rent verhuursoftware van BIQS is dé oplossing voor al je administratie als verhuurbedrijf. Met deze software heb je alles onder controle en kun je moeiteloos je verhuur stroomlijnen. Bovendien is de software beschikbaar op een app en werk je nog flexibeler dan ooit tevoren. Waar wacht je nog op? Contacteer ons vandaag nog voor een softwarepakket op maat en bespaar jezelf een hoop administratieve zorgen!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar