Blogs > Hoe BIQS helpt bij het verhogen van de winstgevendheid van je KMO

Hoe BIQS helpt bij het verhogen van de winstgevendheid van je KMO

Elke ondernemer wil de winstgevendheid van zijn bedrijf vergroten, maar dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan en vereist vaak veel tijd en energie. BIQS kan hierbij helpen met software op maat, waarmee je tijd, energie en kosten bespaart op administratief vlak. In deze blogpost gaan we dieper in op hoe BIQS je kan ondersteunen bij het verhogen van de winstgevendheid van je KMO.

Maak je KMO winstgevender met software op maat van BIQS

Als opleidingscentrum, servicebedrijf, rijschool of ander bedrijf heb je behoefte aan betrouwbare software die efficiënt is om mee te werken, elke dag opnieuw. Met software van BIQS bespaar je heel wat uren per week die je anders zou moeten besteden aan administratie, facturatie, betalingen en boekhouding. Onze software is speciaal ontwikkeld voor verschillende bedrijfssectoren, van onderwijsinstellingen tot en met de voedingsindustrie. Of je nu een kleine of grote KMO hebt, bij BIQS ben je altijd welkom!

Betrouwbare IT-expertise bij BIQS

BIQS is al sinds 2008 gespecialiseerd in het ontwikkelen van software op maat voor bedrijven in verschillende sectoren. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om tijd, energie en kosten te besparen op administratief vlak. Daarom denken wij volop met je mee en ontwikkelen we softwarepakketten op maat. Onze persoonlijke aanpak is onze grootste troef. Je krijgt een vast team aan je zijde, dat zich volop achter je specifieke project schaart en waarop je altijd kunt rekenen.

Transparantie en flexibiliteit

BIQS hecht veel belang aan transparante communicatie en flexibiliteit. Wij voeren veranderingen zo snel mogelijk door en als een gewenste aanpassing niet tot de mogelijkheden behoort, stellen we een evenwaardig alternatief voor. Door deze transparantie en flexibiliteit kunnen we jou de beste oplossing bieden en de winstgevendheid van jouw bedrijf verhogen.

Big, bigger, BIQS!

BIQS biedt ERP-oplossingen in Microsoft Dynamics 365 Business Central en geautomatiseerde oplossingen op maat van jouw onderneming. Ons team heeft een rasechte passie voor ons vak en is gedreven om jouw bedrijfsbeheer in de meest positieve zin te transformeren.

Ben je benieuwd naar wat BIQS voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bij BIQS ben je altijd welkom!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar