Blogs > Een nieuw softwarepakket voor rijschool Otto

Een nieuw softwarepakket voor rijschool Otto

Wellicht heb je de opvallende auto’s van Rijschool Otto al eens zien paseren in regio Turnhout, Mol of Geel? Deze rijschool, ontstaan in mei 2022 uit de fusie van Rijschool Kara en de Turnhoutse Autorijschool, vond in de software van BIQS Drive de perfecte partner voor een digitale make-over.

Administratieve vernieuwing

Na hun fusie stond rijschool Otto namelijk voor een stevige uitdaging: het efficiënter maken van hun uitgebreide administratie. Eerdere samenwerkingen met andere IT-partners hadden geleid tot communicatieproblemen en inefficiëntie. BIQS kwam als geroepen, met onze expertise om een op maat gemaakte softwareoplossing te creëren, in nauwe samenwerking met Otto.

Een samenwerking op maat

Wat ons onderscheidt in de aanpak, is onze toewijding aan maatwerk. We vormden namelijk een gespecialiseerd team dat zich volledig toelegde op het project van Otto. Door intensief samen te werken met de medewerkers van Otto, konden we hun unieke wensen identificeren en in een gedetailleerde analyse omzetten. Door op deze manier te werken, zorgden we ervoor dat onze software niet alleen voldeed aan de huidige eisen, maar ook klaar was om met de rijschool mee te groeien.

Rijschool Otto

Innovatie in klantenservice

Iets wat we ook nog hebben ontwikkeld voor Otto, is een online boekingsysteem. Klanten van Otto kunnen nu gemakkelijk lessen boeken, instructeurs kiezen en betalingen doen, allemaal online. Dit systeem heeft de klantenservice van Otto revolutionair veranderd, terwijl ook de administratie aanzienlijk werd vereenvoudigd.

Persoonlijke en vlotte samenwerking

Onze relatie met Otto is gebaseerd op openheid en persoonlijk contact, een handelsmerk van BIQS. Wij streven altijd naar snelle service en het ontwikkelen van software die met het bedrijf meegroeit.

Voortdurende ontwikkeling

Bij BIQS zijn we voortdurend in ontwikkeling, steeds aangepast aan de nieuwste IT-trends. Deze continue evolutie is cruciaal voor de groei en het succes van onze klanten, zoals Rijschool Otto duidelijk aantoont.

BIQS, altijd gericht op de toekomst

Onze samenwerking met Rijschool Otto illustreert hoe technologische innovatie en klantgerichte dienstverlening kunnen leiden tot significante verbeteringen in de bedrijfsvoering. Dit partnerschap onderstreept de kracht van doordachte IT-oplossingen en de positieve impact die ze kunnen hebben op een bedrijf. Wil je graag ook een softwarepakket op maat voor jouw bedrijf? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar