Blogs > De voordelen van BIQSDRIVE voor rij-instructeurs

De voordelen van BIQSDRIVE voor rij-instructeurs

Als rij-instructeur is het van essentieel belang om efficiënt en gestructureerd te werken. Je wilt je kostbare tijd immers besteden aan het begeleiden van leerlingen en niet aan administratieve rompslomp. Daarom introduceren we graag BIQSDRIVE, een op maat gemaakt softwarepakket dat speciaal is ontworpen voor rijscholen en -instructeurs. In deze blogpost ontdek je de vele voordelen die BIQSDRIVE biedt, waardoor je jouw werk als rij-instructeur naar een hoger niveau kunt tillen.

Altijd op de hoogte van je planning

Voor veel rij-instructeurs is het maken van een planning een tijdrovende klus. Met BIQSDRIVE behoort dit gedoe tot het verleden. Dankzij het geïntegreerde planningsysteem heb je altijd je planning bij de hand. Je hoeft niet meer te bellen naar het hoofdkantoor om te vragen wie je volgende leerling is en welke specificaties er zijn voor de les. Alles staat overzichtelijk in de app, zodat je direct kunt zien wie de leerling is en waar je op moet letten tijdens de les.

Flexibiliteit en verlofaanvragen

Als rij-instructeur wil je uiteraard graag zelf bepalen wanneer je kunt werken en wanneer je verlof wilt opnemen. Met BIQSDRIVE is dat geen enkel probleem. Je kunt eenvoudig je beschikbaarheid aangeven in de app, zodat het hoofdkantoor hier rekening mee kan houden bij het plannen van de lessen. Wil je een dagje vrij nemen? Geen probleem, je kunt eenvoudig verlof aanvragen via de app.

Efficiënte kilometerregistratie

Administratieve taken kunnen een last zijn, maar met BIQSDRIVE wordt het registreren van je gereden kilometers een fluitje van een cent. Met slechts een paar tikken op het scherm kun je gemakkelijk je kilometers registreren, zodat je een duidelijk overzicht hebt van je gereden ritten.

Verminderde administratieve lasten

Het registreren van ziekte en verlof wordt ook veel eenvoudiger met BIQSDRIVE. Geen gedoe met papieren formulieren en telefoontjes naar het hoofdkantoor. Je kunt alles snel en gemakkelijk in de app registreren en aanvragen. Dit vermindert de administratieve last voor het hoofdkantoor en vermindert de kans op fouten en verlies van gegevens.

Tijd besparen en efficiënt werken

Met BIQSDRIVE heb je je digitale planning altijd bij de hand. Geen tijdverlies meer aan het zoeken naar informatie of aan een introducerend gesprek met een leerling. Je weet precies wie de volgende leerling is en waar je hem of haar moet ophalen. Zo kun je je tijd optimaal benutten en efficiënter werken.

De perfecte metgezel voor rij-instructeurs

BIQSDRIVE is dé perfecte metgezel voor rij-instructeurs. Het vereenvoudigt je planning, vermindert administratieve taken en biedt flexibiliteit in je werktijden. Met de app heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, waardoor je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige rijlessen aan je leerlingen.

Ervaar zelf de voordelen van BIQSDRIVE en vraag een demo aan. Laat ons je helpen om efficiënter te werken en je administratieve rompslomp te verminderen. Met BIQSDRIVE ben je klaar voor de weg naar succes!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar