Blogs > De impact van BIQS software op maat voor sectoren zoals groothandel en voedingsdistributie

De impact van BIQS software op maat voor sectoren zoals groothandel en voedingsdistributie

Het beheren van de boekhouding en het organiseren van je magazijn kan soms een tijdrovende klus zijn. Gelukkig biedt BIQS de oplossing met software op maat voor jouw sector. In deze blogpost bespreken we hoe onze software jou kan ontzorgen in al je werkzaamheden en wat de voordelen zijn van onze oplossingen.

Aanpasbaar aan jouw noden

Onze software op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central kan worden aangepast aan de noden van jouw bedrijf. Dit betekent dat je boekhouding en andere bedrijfsprocessen naadloos geïntegreerd kunnen worden in onze software. Of je nu actief bent in de groothandel of voedingsdistributie, onze oplossingen kunnen op maat worden gemaakt om aan de specifieke eisen van jouw bedrijf te voldoen.

Tracering en meldingen

Een van de voordelen van onze software is de gekoppelde WMS-applicatie. Hierdoor wordt het mogelijk om de tracering van serie- en lotnummers, THT- en TGT-tracering van inkomende en uitgaande artikelen te realiseren. Als je over goederen beschikt die bijna vervallen, ontvang je tijdig een melding. Zo kun je snel schakelen en voorkom je dat producten verloren gaan. Deze functie is vooral van belang in de voedingssector, waar de houdbaarheidsdatum van producten cruciaal is.

Ontzorgen in al je werkzaamheden

Onze software biedt ondersteuning bij het opmaken van je inventaris, het stockeren en aanvullen van je goederen, je orderpicking en verzendingen, de registratie van de ritten van je vrachtwagens en nog veel meer. Zelfs een digitale koppeling met je weegschalen is mogelijk, om de inbound en outbound van je gewichtsgoederen nauwkeurig te registreren. Op deze manier kun jij je volledig concentreren op je corebusiness, terwijl BIQS je ontzorgt in al je werkzaamheden.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over onze software voor de voedingssector of magazijnverwerking? Aarzel dan niet om contact op te nemen met BIQS. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren over welke software het best past bij de noden van jouw bedrijf. Met BIQS heb je de juiste partner aan je zijde om je bedrijf te helpen groeien.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar