Blogs > De belangrijkste functies van onze software voor opleidingscentra

De belangrijkste functies van onze software voor opleidingscentra

In het onderwijs draait alles om het bieden van hoogwaardige opleidingen en het persoonlijk begeleiden van studenten en cursisten. Administratie mag geen afleiding vormen van deze kernactiviteiten. Met BIQS opleidingssoftware breng je jouw onderwijsinstelling naar een hoger niveau door de aanzienlijke vermindering van administratieve taken. Dit resulteert in efficiënter werken, tijdsbesparing en optimalisatie van onderwijsprocessen.

Een compleet pakket van planning tot evaluatie

De BIQS Academy opleidingssoftware biedt een alles-in-één oplossing, die planningen, inschrijvingen, aanwezigheidsregistraties en evaluaties naadloos integreert. Dit maakt het voor docenten bijvoorbeeld eenvoudig om bij te houden welke studenten afwezig zijn en om het aantal afwezigheidsdagen per student te berekenen. Een ander voordeel is dat alle administratie vanuit één centraal systeem beheerd kan worden, waardoor dagelijkse taken aanzienlijk vereenvoudigd worden dankzij automatisering.

Minder fouten en vergissingen

Met onze software verklein je aanzienlijk de kans op menselijke fouten. Nooit meer zal een student per ongeluk voor de verkeerde opleiding worden ingeschreven. Dankzij de slimme inschrijvingswizard kunnen studenten namelijk eenvoudig zelf de juiste opleiding kiezen tijdens het inschrijvingsproces. Dit maakt jouw opleidingscentrum vrijwel altijd toegankelijk, verhoogt de tevredenheid van studenten en vermindert de werkdruk van jouw administratieve medewerkers.

BIQS, jouw partner

Ben je geïnteresseerd in software die perfect aansluit bij jouw onderwijsinstelling of school? BIQS staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe onze opleidingssoftware jouw onderwijsinstelling kan transformeren.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar