Blogs > Bespaar tijd en verbeter jouw bedrijfsprocessen met efficiënt servicecontractbeheer

Bespaar tijd en verbeter jouw bedrijfsprocessen met efficiënt servicecontractbeheer

Bij BIQS begrijpen we als geen ander hoe cruciaal efficiënt servicecontractbeheer is voor jouw bedrijf. Of je nu serviceartikelen verkoopt of onderhoudsdiensten aanbiedt, het beheren van servicecontracten kan een complexe en tijdrovende taak zijn. Gelukkig bieden wij bij BIQS de perfecte oplossing om deze processen moeiteloos te stroomlijnen en te optimaliseren.

Flexibele softwareoplossingen voor jouw unieke behoeften

Onze software, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, is ontworpen om jouw servicecontractbeheer naar een hoger niveau te tillen. Met onze oplossingen streven we ernaar om jouw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te verbeteren. Of je nu serviceartikelen verkoopt of onderhoudsdiensten aanbiedt, onze software past zich flexibel aan aan jouw unieke behoeften en processen.

Geen gedoe meer met BIQS Software

Microsoft Dynamics 365 Business Central vormt het hart van onze softwareoplossing. Het biedt een geïntegreerd platform waarop je al jouw bedrijfsprocessen moeiteloos kunt beheren. Van financiën tot verkoop, verzending, projectmanagement en natuurlijk servicecontracten – alles is binnen handbereik met onze software. Geen gedoe meer met verschillende systemen en programma’s, maar alles geïntegreerd op één platform.

Efficiëntie en snelheid in servicecontracten

Het opstellen en beheren van servicecontracten wordt een fluitje van een cent met BIQS software. Onze geavanceerde functionaliteiten stellen je in staat om moeiteloos servicecontracten op te stellen en te beheren, ongeacht de basisperiode. Of het nu wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks is, met onze software automatiseer je veel van de repetitieve taken die gepaard gaan met servicecontractbeheer. Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie van jouw bedrijfsprocessen.

Optimaliseer jouw operationele processen

Voor technici op de baan is een efficiënte afhandeling van werkbonnen van essentieel belang. Daarom bieden wij bij BIQS een op maat gemaakte app die naadloos integreert met jouw ERP-systeem. Onze app stelt technici in staat om werkbonnen gemakkelijk te beheren terwijl ze onderweg zijn, waardoor ze productiever zijn en meer taken kunnen voltooien in minder tijd.

Vereenvoudig jouw servicecontractbeheer met BIQS

Dankzij BIQS software wordt het beheren van servicecontracten een stuk eenvoudiger en efficiënter. Concentreer je op het laten groeien van jouw bedrijf en het tevreden houden van jouw klanten, terwijl wij het servicecontractbeheer voor onze rekening nemen. Wil je meer weten over hoe onze software jou kan helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar