BIQSDRIVE: optimaliseer je rijschool met onze software

Rij instructeur met leerling in de wagen

Optimale online rijschool software met BIQSDRIVE: duik dieper in de voordelen!

Als eigenaar van een rijschool weet je als geen ander hoe belangrijk efficiëntie is. Je bent constant bezig met planning, facturatie, administratie en het beheren van je klantenbestand. Dit kan een enorme tijdsbelasting zijn, die afbreuk doet aan je focus op wat echt belangrijk is: het lesgeven en je leerlingen optimaal begeleiden.

 

BIQSDRIVE biedt dé oplossing

Een gebruiksvriendelijke, online rijschool software die al je kantoorwerkzaamheden stroomlijnt. Met BIQSDRIVE bespaar je tijd, verhoog je je efficiëntie en optimaliseer je de werking van je rijschool.

 

Plannen, factureren en administreren

 • Eenvoudig rijlessen inplannen: maak, bewerk en verplaats rijlessen met een paar muisklikken. Koppel lessen automatisch aan instructeurs, voertuigen en lespakketten. Behoud een duidelijk overzicht van je planning in de handige kalenderfunctie.
 • Facturatie en betalingen automatiseren: genereer professionele facturen met BTW-verwerking en verstuur ze automatisch naar je klanten. BIQSDRIVE integreert met verschillende online betalingsplatforms, waardoor klanten hun facturen snel en eenvoudig kunnen betalen. Volg betalingen op en verstuur automatisch betalingsherinneringen.
 • Administratieve rompslomp verminderen: BIQSDRIVE automatiseert diverse administratieve taken, zoals het bijhouden van klantgegevens, het opslaan van lesrapporten, het beheren van voertuigonderhoudsbeurten en het opstellen van documenten. Zo bespaar je kostbare tijd en verhoog je de efficiëntie van je rijschool.
   

Altijd en overal beschikbaar

 • Flexibiliteit en mobiliteit: met de cloudgebaseerde oplossing van BIQSDRIVE heb je altijd en overal toegang tot jouw rijschoolsoftware. Log in via een internetverbinding op jouw computer, tablet of smartphone, en beheer je rijschool waar je ook bent. Werk waar je wilt, wanneer je wilt. BIQSDRIVE is toegankelijk op al jouw apparaten, waardoor je flexibel bent en optimaal kunt inspelen op de behoeften van jouw klanten.
 • Real-time updates: alle data in BIQSDRIVE wordt real-time gesynchroniseerd, zodat je altijd over de meest recente informatie beschikt. Dit garandeert een efficiënte communicatie met jouw klanten, instructeurs en andere stakeholders. Nooit meer verouderde informatie of miscommunicatie.

Dashboard van een wagen met iemand achter het stuur

Perfect op maat van jouw rijschool

 • Modules en functionaliteit: BIQSDRIVE is geen one-size-fits-all oplossing. We begrijpen dat elke rijschool uniek is, en daarom is onze software volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Kies de modules en functionaliteit die relevant zijn voor jouw rijschool. BIQSDRIVE biedt een scala aan opties, van planning en facturatie tot marketingtools, leerlingvolgsystemen en online lesmaterialen.
 • Uitbreidingen en integraties: voeg eenvoudig extra functionaliteit toe aan BIQSDRIVE of integreer de software met andere software die je gebruikt, zoals jouw website, boekhoudpakket of CRM-systeem. BIQSDRIVE is compatibel met diverse tools en applicaties, waardoor je jouw workflows naadloos kunt integreren.
   

Zorgeloos je rijschool optimaliseren

 • Naadloze import: importeer jouw bestaande klantenbestand en andere data eenvoudig in BIQSDRIVE, zonder verlies van informatie. Maak gebruik van onze handige importtools en migratieservice om je data snel en efficiënt over te zetten.
 • Opleiding en ondersteuning: ontvang uitgebreide training en ondersteuning van ons team van experts. We helpen je de software te configureren, jouw team te trainen en optimaal gebruik te maken van alle features. BIQSDRIVE biedt verschillende opleidingsmogelijkheden, webinars en online tutorials, zodat je snel aan de slag kunt met de software.
 • Klantgerichte service: we hechten veel waarde aan een optimale klantbeleving. Ons team staat altijd klaar om je te helpen met vragen, ondersteuning en troubleshooting. BIQSDRIVE biedt een efficiënte helpdesk, online supportforum en directe contactmogelijkheden.
   

Klaar voor de toekomst

 • Nieuwe features: We investeren voortdurend in innovatie en ontwikkeling. Ons team werkt dagelijks aan nieuwe features en functionaliteit om jouw gebruiksgemak te maximaliseren en jouw rijschool nog succesvoller te maken. We baseren ons op de nieuwste trends in de rijschoolbranche, feedback van gebruikers en eigen research om de software voortdurend te verbeteren.
 • Klantgerichte updates: Jouw input is belangrijk voor ons. We luisteren naar jouw feedback en suggesties en integreren deze waar mogelijk in toekomstige updates van BIQSDRIVE. We houden regelmatig surveys, interviews en focusgroepen met gebruikers om hun input te verzamelen en de software te optimaliseren.
   

Onze opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille

Maak je geen zorgen over de investering in de groei van jouw rijschool. Onze opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille, wat betekent dat je kunt profiteren van subsidies en financiële ondersteuning. Zo kun je met een gerust hart investeren in de toekomst van jouw rijschool.

Ben je klaar om jouw rijschool naar een hoger niveau te tillen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe BIQSDRIVE jou kan helpen om jouw rijschool efficiënter, winstgevender en succesvoller te maken!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar