Biqs: boekhoud software voor opleidingscentra, servicebedrijven en rijscholen

Biqs: boekhoud software voor opleidingscentra, servicebedrijven en rijscholen

Als opleidingscentrum, servicebedrijf of rijschool is het van groot belang om betrouwbare software te gebruiken die efficiënt is in gebruik. Bij Biqs begrijpen we dat als geen ander. Onze boekhoud software is speciaal ontwikkeld voor deze bedrijfssectoren en is daardoor afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met onze software hoef je geen kostbare energie meer te besteden aan administratie, facturatie en betalingen. Zo kun jij je volledig richten op jouw klanten en het laten groeien van jouw onderneming.

Bespaar tijd en energie met de efficiënte software van Biqs

Als ondernemer wil je graag efficiënt te werk gaan. Bij Biqs begrijpen we dat als geen ander en daarom hebben we onze boekhoud software zo ontwikkeld dat jij tijd en energie bespaart. Onze software is gebruiksvriendelijk en biedt je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel administratieve taken uit te voeren. Zo houd jij meer tijd over voor andere belangrijke zaken binnen jouw onderneming.

Software op maat voor specifieke bedrijfssectoren sinds 2008

Biqs is al sinds 2008 gespecialiseerd in het ontwikkelen van software op maat voor specifieke bedrijfssectoren. Onze boekhoud software is daar een goed voorbeeld van. Door onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander welke behoeften er leven binnen verschillende bedrijfssectoren.

Softwarespecialisten zitten aan tafel in vergadering

Werk slimmer met softwarepakketten op maat van Biqs voor kmo's

Als kmo is het van cruciaal belang om efficiënt te werken. Tijd is geld en daarom is het belangrijk om te kiezen voor betrouwbare software die speciaal ontworpen is voor jouw bedrijf. Biqs biedt softwarepakketten op maat aan die specifiek ontwikkeld zijn voor kmo's. Zo kan je met onze boekhoud software snel en eenvoudig facturen opstellen en beheren, betalingen verwerken en de administratie bijhouden.

Vrouw achter computer met headset maakt gebruik van software

Medewerker met headset zit achter computer aan bureau

Biqs: de nummer één keuze voor rijscholen in Vlaanderen met BIQSDRIVE

Als rijschool is het belangrijk om een betrouwbaar systeem te hebben voor het inplannen van afspraken. Met BIQSDRIVE biedt Biqs een gebruiksvriendelijk boekhoud software pakket speciaal ontworpen voor rijscholen. Meer dan 1/3 van de rijscholen in Vlaanderen vertrouwt op BIQSDRIVE voor het rechtstreeks boeken van afspraken bij het examencentrum. Het systeem is eenvoudig in gebruik en biedt een naadloze integratie met de boekhoud software van Biqs.

Optimaliseer je onderneming met ERP-oplossingen in Microsoft Dynamics 365 Business Central van Biqs

Als ondernemer wil je een duidelijk overzicht hebben van je bedrijfsprocessen en snel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Met de ERP-oplossingen in Microsoft Dynamics 365 Business Central van Biqs krijg je real-time inzicht in je bedrijfsprocessen en kan je deze efficiënt optimaliseren. Dankzij de integratie met de boekhoud software van Biqs kan je snel en eenvoudig facturen opstellen en beheren, betalingen verwerken en de administratie bijhouden.

Softwarespecialist leunt lachend aan bureau op computerscherm

Geautomatiseerde oplossingen op maat voor jouw onderneming bij Biqs

Biqs begrijpt dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden wij geautomatiseerde oplossingen op maat aan voor jouw bedrijf. Of je nu een opleidingscentrum, servicebedrijf of rijschool hebt, Biqs ontwikkelt betrouwbare software die efficiënt is om mee te werken. Onze software is ontworpen om jouw administratie, facturatie en betalingen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf. Bovendien zijn al onze oplossingen voorzien van krachtige boekhoudsoftware die jouw financiële gegevens veilig en georganiseerd houdt. Kies voor Biqs en ontdek hoe onze geautomatiseerde oplossingen jouw bedrijf kunnen optimaliseren. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar