SEO Booster: seo_booster_page

BIQS IT – jouw betrouwbare partner in maatwerk softwareoplossingen

Bij BIQS IT zetten we de koffie klaar voor een persoonlijk gesprek.

BIQS IT - jouw betrouwbare partner in maatwerk softwareoplossingen

 

Schaalbare softwareoplossingen voor diverse sectoren

BIQS IT is jouw vertrouwde partner als het gaat om maatwerk softwareoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw groeiende bedrijf. Of je nu actief bent in het onderwijs, de voedingsindustrie of andere bedrijfssectoren, wij bieden schaalbare software die meegroeit met jouw onderneming. Zo bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ben je ook verzekerd van een efficiënte bedrijfsvoering.

Ervaring en expertise in maatwerk softwareontwikkeling

Onze reputatie als betrouwbare IT-expert hebben we opgebouwd sinds onze oprichting in 2008. Met een schat aan ervaring ontwikkelen we software op maat voor diverse bedrijfssectoren, waaronder onderwijsinstellingen en de voedingsindustrie. Ons doel is om jou te helpen bij het minimaliseren van administratieve lasten, zodat jij je kunt concentreren op de groei van jouw bedrijf, ongeacht de omvang.

Digitale transformatie op maat

Laat BIQS IT jouw bedrijf begeleiden naar succes in het digitale tijdperk. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor digitale transformatie, inclusief strategisch advies, softwareontwikkeling en training. Ons toegewijde team staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van de transformatie, zodat jij optimaal kunt profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties.

Word lid van ons dynamische team!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ons dynamische team van software-experts! Bij BIQS IT verwelkomen we gemotiveerde professionals met een passie voor technologie en innovatie. Bekijk onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team van enthousiaste professionals die streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten.

De medewerkers van BIQS IT zorgen altijd voor een persoonlijke service.

Onze aanpak: betrouwbare maatwerk softwareoplossingen

Bij BIQS IT geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze ervaren specialisten luisteren naar jouw wensen en behoeften en werken vervolgens aan een oplossing op maat voor jouw bedrijf. Met een vast team van experts bieden we persoonlijke begeleiding en staan we altijd klaar om snel te schakelen en aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Transparantie en flexibiliteit voor onze klanten

Transparantie, flexibiliteit en gedrevenheid zijn de kernwaarden van onze dienstverlening. We communiceren open en eerlijk met onze klanten en streven ernaar om zowel kleine als grote veranderingen zo snel mogelijk door te voeren. Als een bepaalde aanpassing niet mogelijk is, bieden we transparantie en stellen we alternatieve oplossingen voor die gelijkwaardig zijn aan jouw oorspronkelijke vereisten.

Familiale benadering en persoonlijke service

Bij BIQS IT kun je rekenen op een warme en persoonlijke benadering. Ons hechte team van specialisten biedt persoonlijke begeleiding van A tot Z en staat altijd voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om een langdurige en succesvolle relatie op te bouwen met al onze klanten.

Efficiëntie, gedrevenheid en proactiviteit

Met onze uitgebreide ervaring in de sector streven we ernaar om efficiënte en effectieve oplossingen te bieden die aansluiten op jouw specifieke behoeften. Onze gedrevenheid en passie voor ons vak motiveren ons om altijd het beste resultaat te leveren en proactief met je mee te denken. We streven naar continue verbetering en innovatie, zodat we jouw bedrijf kunnen helpen groeien en bloeien in een snel veranderende wereld.

BIQS IT medewerkers zitten aan tafel om de beste oplossing te vinden.

Wil je meer weten over hoe BIQS IT jouw bedrijf kan helpen met maatwerk softwareoplossingen?

Ons toegewijde team van experts staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het proces. Of je nu behoefte hebt aan strategisch advies, softwareontwikkeling, of training, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelstellingen. Bij BIQS IT geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we oprecht luisteren naar jouw wensen en behoeften. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we snel schakelen en efficiënt werken om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen werken aan de groei en succes van jouw bedrijf.

Groei met BIQS: schaalbare softwareoplossingen voor jouw bedrijf

Bespreking van softwareoplossingen op maat van een bedrijf

Hoe BIQS-IT softwareoplossingen biedt die meegroeien met de behoeften van jouw bedrijf

 

Ben je het zat om kostbare tijd te verspillen aan administratieve rompslomp? Wil je jouw bedrijf efficiënter maken en tijd besparen op taken die geen waarde toevoegen? Ontdek dan de kracht van BIQS, jouw partner in gebruiksvriendelijke software op maat.

Al sinds 2008 ontwikkelen we bij BIQS softwareoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw sector. Of je nu een opleidingscentrum, rijschool, verhuurbedrijf, servicebedrijf of actief bent in de voedingsindustrie, BIQS heeft de perfecte oplossing voor jou.

Onze software helpt je om administratieve processen te automatiseren, waardoor je kostbare tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt. Daarnaast stroomlijnen we facturatie en betalingen, zodat je met een druk op de knop facturen kunt versturen, online betalingen kunt ontvangen en je boekhouding moeiteloos kunt beheren. Door jouw klantenservice te optimaliseren met alle informatie over contracten, bestellingen en facturen op één centrale plaats, bieden we jouw klanten een betere service. Bovendien groeit onze schaalbare software mee met jouw bedrijf, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst en je bedrijf gestaag kunt laten groeien.

Waarom kiezen voor BIQS?

We luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften en ontwikkelen software op maat van jouw bedrijf. We zijn flexibel in onze aanpak en communiceren transparant over de kosten en mogelijkheden. Bij BIQS staat het menselijke aspect centraal. Je kan rekenen op een vast team van experts die je met raad en daad bijstaan.

Waarom schaalbaarheid cruciaal is

Als ondernemer begrijp je als geen ander dat groei een constante factor is in de zakenwereld. Je hebt hard gewerkt om jouw bedrijf op te bouwen en uit te breiden, en nu is het tijd om die groei te ondersteunen met de juiste IT-oplossingen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw software meegroeit met jouw bedrijf?

Schaalbaarheid is niet slechts een buzzword; het is een fundamenteel aspect van moderne IT-oplossingen. Het verwijst naar het vermogen van een systeem om te groeien en te veranderen naarmate jouw bedrijf evolueert. Het is de sleutel tot het toekomstbestendig maken van jouw bedrijf en het maximaliseren van de ROI op jouw IT-investeringen. Gelukkig begrijpen wij bij BIQS de waarde van schaalbaarheid en bieden we softwareoplossingen die perfect zijn voor groeiende bedrijven.

Dame aan een bureel met een stapel papierwerk

Waarom is schaalbaarheid belangrijk?

 • Toekomstbestendigheid

Investeer in schaalbare oplossingen en maak jouw bedrijf klaar voor toekomstige groei. Je hoeft niet telkens nieuwe software te zoeken naarmate jouw bedrijf groeit. Onze schaalbare oplossingen kunnen gemakkelijk worden aangepast en uitgebreid om te voldoen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf, waardoor je tijd en geld bespaart op lange termijn.

 • Kostenbesparing

Schaalbare oplossingen verminderen de noodzaak van frequente upgrades, waardoor je geld bespaart op de lange en korte termijn. Doordat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt, blijven de kosten beheersbaar, zelfs als jouw bedrijf groeit. Bovendien elimineren onze cloudgebaseerde oplossingen de behoefte aan dure hardware-investeringen en onderhoudskosten.

 • Efficiëntie

Schaalbare softwareoplossingen integreren naadloos in bestaande systemen, wat de operationele efficiëntie verbetert en meer tijd vrijmaakt voor bedrijfsgroei. Door het verminderen van handmatige processen en het automatiseren van taken, kunnen medewerkers zich richten op strategische initiatieven in plaats van zich bezig te houden met administratieve rompslomp.


Hoe bieden wij schaalbare softwareoplossingen?

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij softwareoplossingen die volledig schaalbaar zijn en kunnen worden aangepast aan de groeiende vereisten van jouw bedrijf. Of je nu een snelgroeiende startup bent of een gevestigde speler die nieuwe markten betreedt, onze oplossingen kunnen met jou meegroeien.

 • Flexibiliteit

Onze software past zich moeiteloos aan aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe gebruikers, het uitbreiden van functionaliteiten of het integreren met andere systemen, onze oplossingen groeien met je mee.

 • Modulariteit

Kies uit modulaire oplossingen die kunnen worden toegevoegd of verwijderd op basis van jouw behoeften, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Hierdoor kun je jouw IT-infrastructuur aanpassen aan de evoluerende eisen van jouw bedrijf, zonder te investeren in overbodige functionaliteiten.

 • Cloudgebaseerde technologie

Onze cloudoplossingen schalen automatisch op en neer, zodat je altijd de juiste resources hebt. Hierdoor ben je niet beperkt door fysieke infrastructuur en kun je gemakkelijk opschalen naarmate jouw bedrijf groeit, zonder te hoeven investeren in nieuwe hardware of softwarelicenties.


Het belang van schaalbare oplossingen voor jouw bedrijf

Als groeiende onderneming is het cruciaal om te investeren in schaalbare oplossingen die meegroeien met jouw bedrijf. Door te kiezen voor BIQS-IT, kies je voor een partner die begrijpt wat jouw bedrijf nodig heeft en die klaar staat om jou te ondersteunen bij elke stap van jouw groeitraject. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het ondersteunen van jouw groeiende bedrijf met onze schaalbare IT-oplossingen.

De belangrijkste functies van de BIQS software voor opleidingscentra

Student die aan een laptop zit en schrijft en allerhande software ziet rondvliegen

BIQS Opleidingssoftware: efficiënt beheren, meer tijd voor lesgeven

In het hart van het onderwijs ligt de missie om kwaliteitsvolle opleidingen te bieden en studenten te begeleiden op hun leerpad. Administratieve rompslomp mag geen struikelblok vormen in deze missie. BIQS Opleidingssoftware fungeert als een krachtige bondgenoot, die jouw onderwijsinstelling naar een hoger niveau tilt door de aanzienlijke vermindering van administratieve lasten. Ontdek de uitgebreide voordelen die onze software te bieden heeft en ervaar de transformatie die uw opleidingscentrum kan doormaken.

Efficiënt beheer van planningen en roosters

 • Intuïtieve planningstool: maak en beheer roosters met een gebruiksvriendelijke drag-and-drop interface, waardoor planningen moeiteloos tot stand komen.
 • Geoptimaliseerde koppelingen: integreer lokalen, docenten, materiaalbehoeften en lestijden voor een efficiënte planning die rekening houdt met alle factoren.
 • Flexibele aanpassingen: wijzig roosters eenvoudig en snel, zonder te worstelen met ingewikkelde procedures, waardoor je vlot kunt inspelen op onverwachte wijzigingen.
 • Tijdsbesparing: verminder de tijd die je besteedt aan planning en beheer, en investeer deze in de kerntaken van jouw opleidingscentrum.
 • Geavanceerde functies: maak gebruik van conflictdetectie, automatische roostering, resourceoptimalisatie en simulaties om optimale planningen te creëren.
 • Integratie met externe systemen: koppel de software met jouw HR-systeem, lokalenbeheersysteem of andere relevante systemen voor een naadloze workflow.

Naadloze inschrijvingsprocessen

 • 24/7 online inschrijving: studenten kunnen zich eenvoudig online aanmelden via jouw website, waardoor inschrijvingen op elk moment en op elke locatie mogelijk zijn.
 • Betalingsintegratie: koppel diverse online betalingsplatforms voor een efficiënte verwerking van inschrijvingsgelden, automatische incasso's en flexibele betalingsmogelijkheden.
 • Automatisch wachtlijstenbeheer: beheer wachtlijsten automatisch en informeer cursisten proactief wanneer er een plaats beschikbaar komt, waardoor je een transparante en efficiënte wachtlijstwerking garandeert.
 • Volledige integratie: alle inschrijvingsgegevens worden centraal opgeslagen in de software, waardoor je over een gedetailleerd en geordend overzicht beschikt.
 • Klantportaal: bied studenten een gebruiksvriendelijk portaal om hun inschrijvingen te beheren, cursusmaterialen te downloaden, hun profiel te bewerken en te communiceren met jouw team.
 • Aanpasbare formulieren: ontwerp inschrijvingsformulieren die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften en vereisten.

Student aan een laptop met notitieblok

Efficiënte aanwezigheidsregistratie

 • Diverse registratiemethoden: studenten kunnen hun aanwezigheid registreren via QR-codes, NFC-tags, gezichtsherkenning, handmatige invoer of via een mobiele app, waardoor flexibiliteit en gebruiksgemak gegarandeerd zijn.
 • Realtime updates: volg de aanwezigheid van cursisten live, ontvang notificaties bij afwezigheid en monitor absenteïsmepatronen nauwkeurig.
 • Geavanceerde rapportage: krijg diepgaand inzicht in absenteïsmepatronen, identificeer potentiële problemen en koppel de aanwezigheidsdata aan leerresultaten voor een compleet beeld.
 • Analyse per student: volg de aanwezigheid per student en per les, evalueer de impact van afwezigheid op leerprestaties en stel gerichte ondersteuningsmaatregelen op.
 • Integratie met lesroosters: automatiseer de aanwezigheidsregistratie op basis van geplande lessen en koppel deze met andere systemen voor een efficiënte workflow.

Betrouwbare evaluaties

 • Ontwerp online evaluaties: maak eenvoudig evaluaties met diverse vraagtypes zoals multiple choice, open vragen, Likert-schalen, essays, case studies en zelfs peer-to-peer evaluaties. Pas de evaluaties aan naar verschillende doeleinden, cursussen en leerniveaus.
 • Deel via e-mail of portaal: verstuur evaluaties via e-mail of het online portaal van jouw opleidingscentrum. Plan automatische verzendingen op basis van deadlines en herinner studenten proactief om deel te nemen.
 • Analyseer de resultaten: krijg gedetailleerde rapporten met prestatie-indicatoren, leerpunten, gemiddelde scores en distributies. Identificeer sterke en zwakke punten van zowel individuele studenten als de volledige groep.
 • Anonimisering: behoud de anonimiteit van cursisten indien gewenst, zodat eerlijke en open feedback gegarandeerd wordt.
 • 360 graden feedback: implementeer 360 graden feedbackrondes waarbij studenten, docenten, peers en zelfs externen feedback kunnen geven, wat bijdraagt aan een holistisch beeld van de leerprestaties.
 • Benchmarking: vergelijk jouw evaluatieresultaten met de resultaten van andere instellingen of de sector als geheel om te zien hoe jouw studenten presteren in vergelijking met benchmarkgroepen.

 

BIQS: Jouw partner in efficiëntie

BIQS is jouw partner in efficiëntie als het gaat om het beheer van opleidingscentra. Onze software is niet alleen gebruiksvriendelijk, schaalbaar en aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften, maar we bieden ook uitgebreide ondersteuning, van implementatie tot training en doorlopende ondersteuning. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe BIQS jouw opleidingscentrum kan transformeren en naar nieuwe hoogten kan tillen! Met onze software ben je verzekerd van een soepel en efficiënt beheer van planningen en roosters, naadloze inschrijvingsprocessen, een geavanceerde aanwezigheidsregistratie, betrouwbare evaluaties en een betrouwbare partner die klaarstaat om je te ondersteunen bij elke stap van je groei en ontwikkeling.

BIQS verhuursoftware voor efficiëntie en groei

Overhandigen autosleutels van een huurwagen

Jouw verhuurbedrijf op rolletjes: duik dieper in de voordelen van BIQS!

Als verhuurbedrijf weet je als geen ander hoe cruciaal efficiëntie is. Je bent constant bezig met planning, facturatie, administratie, klantbeheer, en het onderhoud van je verhuurvloot. Dit kan een enorme tijdsbelasting zijn, die afbreuk doet aan je focus op wat echt belangrijk is: het leveren van topkwaliteit aan jouw klanten.

BIQS Serv&Rent biedt dé oplossing: een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde verhuursoftware die al je processen stroomlijnt en optimaliseert. Ontdek hoe BIQS jouw verhuurbedrijf naar een hoger niveau tilt.

Rekenmachine en boekhouding documenten

1. Stroomlijning van verhuur en boekhouding

De kracht van centralisatie

 • Gecentraliseerde database: alle verhuuractiviteiten en boekhoudkundige informatie in één krachtige database.
 • Eenvoudige data-invoer: verminder fouten en bespaar tijd met gestroomlijnde datastromen.
 • Real-time updates: altijd up-to-date informatie voor iedereen die het nodig heeft, dankzij rolgebaseerde toegang.

Efficiënt beheer van verhuurprocessen

 • Planning en reserveringen: eenvoudig plannen van machines, voertuigen en personeel met visuele kalenders en drag-and-drop functionaliteit.
 • Klantbeheer: maak, bewerk en beheer klantprofielen met uitgebreide details en huurhistorie.
 • Contractbeheer: stel eenvoudig contracten op, volg huurvoorwaarden en beheer borgbetalingen.
 • Facturatie en betalingen: genereer professionele facturen, automatiseer betalingen en integreer met diverse online platforms.

Betere boekhoudkundige controle

 • Real-time boekhouding: automatische boekingsverwerking voor alle verhuurtransacties.
 • Rapportage en analyse: krijg diepgaand inzicht in jouw financiën met uitgebreide rapporten en dashboards.
 • Kostenbeheersing: volg kosten nauwkeurig, optimaliseer jouw budgettering en maximaliseer winstgevendheid.

2. Flexibiliteit in planning en contractbeheer

 

Eenvoudige planning en optimalisatie

 • Visuele planning: plan machines, voertuigen en personeel in een gebruiksvriendelijke, visuele interface.
 • Drag-and-drop functionaliteit: verplaats eenvoudig reserveringen en optimaliseer jouw planning met een paar muisklikken.
 • Beschikbaarheidsoverzicht: real-time inzicht in de beschikbaarheid van machines, voertuigen en personeel.
 • Resourceoptimalisatie: zorg ervoor dat je altijd de juiste middelen op de juiste plaats hebt.


Krachtige mobiele app

 • BIQS app: maak direct klanten en contracten aan, beheer reserveringen en voer inspecties uit met de handige mobiele app.
 • Offline functionaliteit: werk zelfs zonder internetverbinding en synchroniseer automatisch wanneer je weer online bent.
 • Tijdsbesparing: verhoog jouw efficiëntie en bespaar kostbare tijd door onderweg te werken.

Naadloze integratie met Microsoft Business Central

 • Automatische synchronisatie: alle klant- en contractgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met Microsoft Business Central.
 • Elimineer dubbele data-invoer: vermijd fouten en bespaar tijd door een gecentraliseerde databron te gebruiken.
 • Eén geïntegreerde oplossing: beheer al jouw verhuur- en administratieve processen vanuit één platform.

kalender

BIQS-medewerker aan zijn computer

3. Cloudgebaseerde oplossing voor maximale flexibiliteit

Geen zorgen over IT-infrastructuur

 • Cloudgebaseerd: de software is volledig gehost in de cloud, waardoor je geen servers of back-ups hoeft te beheren.
 • Toegankelijkheid: altijd en overal toegang tot jouw software via internet, op elk apparaat.
 • Schaalbaarheid: de software groeit moeiteloos mee met jouw bedrijf, zonder dure upgrades of migraties.

Flexibiliteit en mobiliteit

 • Werken waar je wilt: werk op kantoor, thuis of onderweg, met de flexibiliteit die je nodig hebt.
 • Verschillende apparaten: gebruik de software op jouw computer, tablet of smartphone.
 • Onbeperkte gebruikers: geef al jouw medewerkers toegang tot de software, zodat ze altijd en overal kunnen werken.


Betrouwbare beveiliging

 • Veiligheidsprioriteit: jouw data is beveiligd met de nieuwste technologieën en encryptiemethoden.
 • Back-ups: automatische back-ups garanderen dat je data altijd veilig is.
 • Toegangscontrole: bepaal wie toegang heeft tot welke informatie met rolgebaseerde beveiliging.

4. BIQS: Jouw partner voor groei

 

Klantgerichte service

 • Uitgebreide ondersteuning: ons team van experts staat altijd klaar om je te helpen met vragen, training en ondersteuning.
 • Implementatiebegeleiding: we helpen je de software te configureren en te implementeren, zodat je snel aan de slag kunt.
 • Opleidingen en workshops: leer alles over de software met onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden.


Continue innovatie

 • Nieuwe features: we investeren voortdurend in nieuwe features en functionaliteit om jouw gebruiksgemak te maximaliseren.
 • Klantgerichte updates: jouw feedback is belangrijk voor ons. We integreren jouw suggesties in toekomstige updates van de software.
 • Toekomstbestendig: de software is ontworpen om mee te groeien met jouw bedrijf en de nieuwste trends in de verhuursector.

Opleiding in een klaslokaal

Wil je jouw verhuurbedrijf efficiënter maken? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe BIQS jouw verhuur naar een hoger niveau kan tillen!

BIQSDRIVE: optimaliseer je rijschool met onze software

Rij instructeur met leerling in de wagen

Optimale online rijschool software met BIQSDRIVE: duik dieper in de voordelen!

Als eigenaar van een rijschool weet je als geen ander hoe belangrijk efficiëntie is. Je bent constant bezig met planning, facturatie, administratie en het beheren van je klantenbestand. Dit kan een enorme tijdsbelasting zijn, die afbreuk doet aan je focus op wat echt belangrijk is: het lesgeven en je leerlingen optimaal begeleiden.

 

BIQSDRIVE biedt dé oplossing

Een gebruiksvriendelijke, online rijschool software die al je kantoorwerkzaamheden stroomlijnt. Met BIQSDRIVE bespaar je tijd, verhoog je je efficiëntie en optimaliseer je de werking van je rijschool.

 

Plannen, factureren en administreren

 • Eenvoudig rijlessen inplannen: maak, bewerk en verplaats rijlessen met een paar muisklikken. Koppel lessen automatisch aan instructeurs, voertuigen en lespakketten. Behoud een duidelijk overzicht van je planning in de handige kalenderfunctie.
 • Facturatie en betalingen automatiseren: genereer professionele facturen met BTW-verwerking en verstuur ze automatisch naar je klanten. BIQSDRIVE integreert met verschillende online betalingsplatforms, waardoor klanten hun facturen snel en eenvoudig kunnen betalen. Volg betalingen op en verstuur automatisch betalingsherinneringen.
 • Administratieve rompslomp verminderen: BIQSDRIVE automatiseert diverse administratieve taken, zoals het bijhouden van klantgegevens, het opslaan van lesrapporten, het beheren van voertuigonderhoudsbeurten en het opstellen van documenten. Zo bespaar je kostbare tijd en verhoog je de efficiëntie van je rijschool.
   

Altijd en overal beschikbaar

 • Flexibiliteit en mobiliteit: met de cloudgebaseerde oplossing van BIQSDRIVE heb je altijd en overal toegang tot jouw rijschoolsoftware. Log in via een internetverbinding op jouw computer, tablet of smartphone, en beheer je rijschool waar je ook bent. Werk waar je wilt, wanneer je wilt. BIQSDRIVE is toegankelijk op al jouw apparaten, waardoor je flexibel bent en optimaal kunt inspelen op de behoeften van jouw klanten.
 • Real-time updates: alle data in BIQSDRIVE wordt real-time gesynchroniseerd, zodat je altijd over de meest recente informatie beschikt. Dit garandeert een efficiënte communicatie met jouw klanten, instructeurs en andere stakeholders. Nooit meer verouderde informatie of miscommunicatie.

Dashboard van een wagen met iemand achter het stuur

Perfect op maat van jouw rijschool

 • Modules en functionaliteit: BIQSDRIVE is geen one-size-fits-all oplossing. We begrijpen dat elke rijschool uniek is, en daarom is onze software volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Kies de modules en functionaliteit die relevant zijn voor jouw rijschool. BIQSDRIVE biedt een scala aan opties, van planning en facturatie tot marketingtools, leerlingvolgsystemen en online lesmaterialen.
 • Uitbreidingen en integraties: voeg eenvoudig extra functionaliteit toe aan BIQSDRIVE of integreer de software met andere software die je gebruikt, zoals jouw website, boekhoudpakket of CRM-systeem. BIQSDRIVE is compatibel met diverse tools en applicaties, waardoor je jouw workflows naadloos kunt integreren.
   

Zorgeloos je rijschool optimaliseren

 • Naadloze import: importeer jouw bestaande klantenbestand en andere data eenvoudig in BIQSDRIVE, zonder verlies van informatie. Maak gebruik van onze handige importtools en migratieservice om je data snel en efficiënt over te zetten.
 • Opleiding en ondersteuning: ontvang uitgebreide training en ondersteuning van ons team van experts. We helpen je de software te configureren, jouw team te trainen en optimaal gebruik te maken van alle features. BIQSDRIVE biedt verschillende opleidingsmogelijkheden, webinars en online tutorials, zodat je snel aan de slag kunt met de software.
 • Klantgerichte service: we hechten veel waarde aan een optimale klantbeleving. Ons team staat altijd klaar om je te helpen met vragen, ondersteuning en troubleshooting. BIQSDRIVE biedt een efficiënte helpdesk, online supportforum en directe contactmogelijkheden.
   

Klaar voor de toekomst

 • Nieuwe features: We investeren voortdurend in innovatie en ontwikkeling. Ons team werkt dagelijks aan nieuwe features en functionaliteit om jouw gebruiksgemak te maximaliseren en jouw rijschool nog succesvoller te maken. We baseren ons op de nieuwste trends in de rijschoolbranche, feedback van gebruikers en eigen research om de software voortdurend te verbeteren.
 • Klantgerichte updates: Jouw input is belangrijk voor ons. We luisteren naar jouw feedback en suggesties en integreren deze waar mogelijk in toekomstige updates van BIQSDRIVE. We houden regelmatig surveys, interviews en focusgroepen met gebruikers om hun input te verzamelen en de software te optimaliseren.
   

Onze opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille

Maak je geen zorgen over de investering in de groei van jouw rijschool. Onze opleidingen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille, wat betekent dat je kunt profiteren van subsidies en financiële ondersteuning. Zo kun je met een gerust hart investeren in de toekomst van jouw rijschool.

Ben je klaar om jouw rijschool naar een hoger niveau te tillen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan en ontdek hoe BIQSDRIVE jou kan helpen om jouw rijschool efficiënter, winstgevender en succesvoller te maken!

Cloudmigratie voor Belgische Bedrijven

laptop met zwevende wolkjes met daarin smartphone, pc, beveiliging, ...

BIQS: cloudmigratie voor Belgische bedrijven

 

In de snel evoluerende wereld van technologie is cloudmigratie een essentieel onderwerp geworden voor bedrijven wereldwijd, waaronder ook in België. Maar wat houdt cloudmigratie precies in en welke voordelen en uitdagingen brengt het met zich mee voor Belgische bedrijven? Laten we deze boeiende reis door de wereld van cloudmigratie samen verkennen.

 

Wat is cloudmigratie?

 

Cloudmigratie, een term die de laatste jaren steeds vaker gehoord wordt, verwijst naar het proces waarbij bedrijven hun gegevens, applicaties en IT-workloads verplaatsen van lokale servers naar de cloud. Dit omvat niet alleen het eenvoudig verplaatsen van bestanden, maar ook het herzien en optimaliseren van bedrijfsprocessen om de voordelen van de cloud maximaal te benutten. Het kan variëren van het verplaatsen van een deel van de workloads tot het volledig overzetten van de hele IT-infrastructuur naar cloudgebaseerde platforms zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) of Google Cloud Platform (GCP).

Voordelen van cloudmigratie met BIQS voor Belgische Bedrijven

 1. Kostenbesparing: door over te stappen naar de cloud kunnen Belgische bedrijven profiteren van lagere operationele kosten, doordat ze niet langer hoeven te investeren in dure hardware-infrastructuur en onderhoudskosten. Dit stelt hen in staat om hun budget efficiënter te gebruiken en meer te investeren in groei en innovatie.
 2. Schaalbaarheid en flexibiliteit: de cloud biedt ongekende schaalbaarheid, waardoor bedrijven snel kunnen op- of afschalen afhankelijk van hun behoeften. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie in de bedrijfsvoering, waardoor ze snel kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden en concurrentievoordelen kunnen behalen.
 3. Toegankelijkheid: met de cloud kunnen medewerkers overal en altijd toegang krijgen tot bedrijfsgegevens en applicaties, wat flexibel werken mogelijk maakt en de productiviteit verhoogt. Dit maakt het gemakkelijker voor teams om samen te werken, zelfs op afstand, en bevordert een cultuur van samenwerking en innovatie binnen de organisatie.
 4. Beveiliging en compliance: BIQS investeert aanzienlijk in geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waardoor bedrijven kunnen profiteren van verbeterde beveiliging en naleving van regelgeving zonder extra kosten. Dit vermindert het risico op gegevensinbreuken en zorgt ervoor dat bedrijven voldoen aan de strengste normen op het gebied van gegevensbescherming en -privacy.
   

Uitdagingen voor Belgische Bedrijven met cloudmigratie van BIQS

 1. Dataregulering: Belgische bedrijven worden geconfronteerd met strikte wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensprivacy en -bescherming, waardoor het essentieel is om ervoor te zorgen dat cloudleveranciers voldoen aan de lokale voorschriften. 
 2. Data-overdracht en connectiviteit: Het verplaatsen van grote hoeveelheden gegevens naar de cloud kan uitdagingen met zich meebrengen op het gebied van connectiviteit en bandbreedte, vooral voor bedrijven met trage internetverbindingen. Het is belangrijk om te investeren in betrouwbare netwerkoplossingen en connectiviteit om een soepele en efficiënte cloudmigratie te garanderen.
 3. Culturele veranderingen: cloudmigratie vereist vaak een culturele verandering binnen organisaties, waarbij medewerkers moeten wennen aan nieuwe werkwijzen en processen die gepaard gaan met het werken in de cloud. Het is belangrijk om medewerkers te betrekken bij het migratieproces en hen te voorzien van de nodige training en ondersteuning om een succesvolle overgang naar de cloud te waarborgen.
   

Hoe BIQS kan helpen met cloudmigratie

 

Als ervaren partner in digitale transformatie begrijpt BIQS de complexiteit van cloudmigratie en staat het klaar om Belgische bedrijven te begeleiden bij elke stap van het proces. Met onze diepgaande expertise en bewezen methodologieën kunnen we een maatwerkplan ontwikkelen dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf. Van strategisch advies en planning tot implementatie en training, wij bieden een end-to-end oplossing die zorgt voor een naadloze overgang naar de cloud. Bovendien streven we ernaar om voortdurend te innoveren en te evolueren, zodat jouw bedrijf altijd profiteert van de nieuwste technologische ontwikkelingen en mogelijkheden. Met BIQS aan jouw zijde kun je met vertrouwen de volgende stap zetten in jouw digitale transformatie. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met BIQS op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij jouw cloudmigratie.

 

Ontdek hoe BIQS jouw bedrijf helpt te transformeren in het digitale tijdperk

Illustratie van de digitale transformatie

Ontdek hoe BIQS jouw bedrijf helpt te transformeren in het digitale tijdperk

In een tijdperk waar technologie alomtegenwoordig is, is digitale transformatie cruciaal voor elk bedrijf dat relevant wil blijven. BIQS staat klaar om jouw bedrijf te helpen bij deze transformatie, met op maat gemaakte oplossingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

 

Wat is digitale transformatie?

Digitale transformatie gaat verder dan het louter gebruiken van computers en internet. Het omvat een diepgaande herziening van jouw bedrijfsmodellen, processen en cultuur om optimaal gebruik te maken van digitale technologieën. Dit kan leiden tot:

 • verbeterde operationele efficiëntie
 • betere klantbeleving
 • nieuwe kansen voor groei en innovatie

BIQS team helpt met strategisch advies

Hoe helpt BIQS jou bij de digitale transformatie?

BIQS begrijpt de uitdagingen van het digitale tijdperk en biedt jouw bedrijf de nodige ondersteuning:

 

Strategisch advies

Bij BIQS begrijpen we dat het definiëren van digitale transformatiedoelen een cruciale stap is in het succes van jouw bedrijf. Daarom gaan we verder dan alleen het identificeren van doelen; we bieden diepgaand strategisch advies om ervoor te zorgen dat jouw digitale transformatie naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Ons team van experts analyseert jouw huidige situatie, identificeert kansen en bedreigingen, en werkt samen met jou om een uitgebreide roadmap te ontwikkelen die stap voor stap jouw digitale doelen bereikt. Of het nu gaat om het verbeteren van operationele efficiëntie, het vergroten van klantbetrokkenheid of het stimuleren van innovatie, wij staan klaar om jou te begeleiden naar succes.

 

Aanpasbare softwareoplossingen

Wanneer het aankomt op softwareoplossingen, begrijpen we dat één maat niet voor iedereen past. Daarom bieden wij aanpasbare softwareoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan jouw unieke behoeften. Of je nu een rijschool hebt, een magazijn beheert of servicecontracten moet bijhouden, wij hebben de tools die je nodig hebt om jouw bedrijf efficiënter en effectiever te laten draaien. Onze software wordt op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij jouw bedrijfsprocessen, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt zonder overtollige functies die je niet gebruikt. Bovendien zijn onze oplossingen schaalbaar, waardoor ze mee kunnen groeien met jouw bedrijf naarmate jouw behoeften veranderen en evolueren.

 

Training en ondersteuning

Wij geloven dat de sleutel tot succesvolle digitale transformatie ligt in het hebben van goed opgeleid personeel. Daarom bieden wij uitgebreide training en continue ondersteuning om jouw team te helpen nieuwe technologieën effectief te gebruiken. Onze ervaren trainers staan klaar om jouw medewerkers te begeleiden en hen de kennis en vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn. Of het nu gaat om het leren van nieuwe software, het begrijpen van complexe processen of het ontwikkelen van digitale vaardigheden, wij zijn er om jouw team te ondersteunen bij elke stap van de weg.

 

Continue innovatie

Bij BIQS streven we naar voortdurende verbetering en innovatie. We begrijpen dat de digitale wereld voortdurend evolueert en daarom blijven we onze oplossingen verbeteren om aan jouw behoeften te blijven voldoen en voorop te blijven lopen in de digitale wereld. Ons toegewijde team van ontwikkelaars werkt continu aan het toevoegen van nieuwe functies en mogelijkheden aan onze software, zodat jouw bedrijf altijd de meest geavanceerde tools tot zijn beschikking heeft. Met BIQS kun je erop vertrouwen dat je altijd voorop loopt in jouw digitale transformatie-inspanningen.

2 mensen schudden elkaar de hand

Waarom digitale transformatie met BIQS?

- Ervaring en expertise: we hebben een lange staat van dienst in het succesvol begeleiden van bedrijven bij hun digitale transformatie.

- Op maat gemaakte oplossingen: we geloven in een unieke aanpak voor elk bedrijf, met oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

- Toewijding aan jouw succes: we zijn pas tevreden als jij dat bent, en we zetten ons volledig in om jouw digitale transformatie tot een succes te maken.

Ben je klaar om te evolueren?

Neem vandaag nog contact op met BIQS en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen te transformeren in het digitale tijdperk. Samen creëren we een succesvolle toekomst voor jouw organisatie!

Biqs: boekhoud software voor opleidingscentra, servicebedrijven en rijscholen

Biqs: boekhoud software voor opleidingscentra, servicebedrijven en rijscholen

Als opleidingscentrum, servicebedrijf of rijschool is het van groot belang om betrouwbare software te gebruiken die efficiënt is in gebruik. Bij Biqs begrijpen we dat als geen ander. Onze boekhoud software is speciaal ontwikkeld voor deze bedrijfssectoren en is daardoor afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met onze software hoef je geen kostbare energie meer te besteden aan administratie, facturatie en betalingen. Zo kun jij je volledig richten op jouw klanten en het laten groeien van jouw onderneming.

Bespaar tijd en energie met de efficiënte software van Biqs

Als ondernemer wil je graag efficiënt te werk gaan. Bij Biqs begrijpen we dat als geen ander en daarom hebben we onze boekhoud software zo ontwikkeld dat jij tijd en energie bespaart. Onze software is gebruiksvriendelijk en biedt je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel administratieve taken uit te voeren. Zo houd jij meer tijd over voor andere belangrijke zaken binnen jouw onderneming.

Software op maat voor specifieke bedrijfssectoren sinds 2008

Biqs is al sinds 2008 gespecialiseerd in het ontwikkelen van software op maat voor specifieke bedrijfssectoren. Onze boekhoud software is daar een goed voorbeeld van. Door onze jarenlange ervaring begrijpen we als geen ander welke behoeften er leven binnen verschillende bedrijfssectoren.

Softwarespecialisten zitten aan tafel in vergadering

Werk slimmer met softwarepakketten op maat van Biqs voor kmo's

Als kmo is het van cruciaal belang om efficiënt te werken. Tijd is geld en daarom is het belangrijk om te kiezen voor betrouwbare software die speciaal ontworpen is voor jouw bedrijf. Biqs biedt softwarepakketten op maat aan die specifiek ontwikkeld zijn voor kmo's. Zo kan je met onze boekhoud software snel en eenvoudig facturen opstellen en beheren, betalingen verwerken en de administratie bijhouden.

Vrouw achter computer met headset maakt gebruik van software

Medewerker met headset zit achter computer aan bureau

Biqs: de nummer één keuze voor rijscholen in Vlaanderen met BIQSDRIVE

Als rijschool is het belangrijk om een betrouwbaar systeem te hebben voor het inplannen van afspraken. Met BIQSDRIVE biedt Biqs een gebruiksvriendelijk boekhoud software pakket speciaal ontworpen voor rijscholen. Meer dan 1/3 van de rijscholen in Vlaanderen vertrouwt op BIQSDRIVE voor het rechtstreeks boeken van afspraken bij het examencentrum. Het systeem is eenvoudig in gebruik en biedt een naadloze integratie met de boekhoud software van Biqs.

Optimaliseer je onderneming met ERP-oplossingen in Microsoft Dynamics 365 Business Central van Biqs

Als ondernemer wil je een duidelijk overzicht hebben van je bedrijfsprocessen en snel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Met de ERP-oplossingen in Microsoft Dynamics 365 Business Central van Biqs krijg je real-time inzicht in je bedrijfsprocessen en kan je deze efficiënt optimaliseren. Dankzij de integratie met de boekhoud software van Biqs kan je snel en eenvoudig facturen opstellen en beheren, betalingen verwerken en de administratie bijhouden.

Softwarespecialist leunt lachend aan bureau op computerscherm

Geautomatiseerde oplossingen op maat voor jouw onderneming bij Biqs

Biqs begrijpt dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden wij geautomatiseerde oplossingen op maat aan voor jouw bedrijf. Of je nu een opleidingscentrum, servicebedrijf of rijschool hebt, Biqs ontwikkelt betrouwbare software die efficiënt is om mee te werken. Onze software is ontworpen om jouw administratie, facturatie en betalingen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf. Bovendien zijn al onze oplossingen voorzien van krachtige boekhoudsoftware die jouw financiële gegevens veilig en georganiseerd houdt. Kies voor Biqs en ontdek hoe onze geautomatiseerde oplossingen jouw bedrijf kunnen optimaliseren. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Groothandel software op maat van je bedrijf dankzij de specialist Biqs

Bespaar tijd en kosten met de groothandel software en ERP-oplossingen van Biqs

 

Bespaar tijd en kosten met de ERP-oplossingen van Biqs: Als groothandel wil je je bezighouden met je core business en niet met administratieve zaken. De ERP-oplossingen van Biqs bieden hiervoor een uitkomst. Door de software op maat kunnen de processen van jouw groothandel geautomatiseerd worden, wat zorgt voor tijdsbesparing en kostenreductie. Daarnaast is de software gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central, wat het een betrouwbare keuze maakt voor jouw bedrijf. Met Biqs als partner heb je niet alleen de juiste software, maar ook de ondersteuning om het maximale uit de oplossingen te halen.

Flexibele softwarepakketten voor diverse bedrijfssectoren

 

Flexibele softwarepakketten voor diverse bedrijfssectoren: Als groothandel wil je kunnen vertrouwen op software die specifiek is afgestemd op jouw bedrijfsprocessen. Biqs specialiseert zich in software op maat voor diverse bedrijfssectoren, waaronder groothandels. Met een flexibele aanpak en transparante communicatie, zorgt Biqs ervoor dat jouw softwarepakket naadloos aansluit bij de behoeften van jouw groothandel. Of het nu gaat om voorraadbeheer, facturatie of logistiek, Biqs heeft de kennis en expertise om jouw groothandel efficiënter te maken en meer winstgevend te laten zijn.

Softwarespecialist zit achter twee grote schermen

Geautomatiseerde oplossingen voor een winstgevende onderneming

Als onderneming wil je zo efficiënt mogelijk werken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Biqs begrijpt dit als geen ander en biedt geautomatiseerde oplossingen op maat om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met de software van Biqs wordt jouw onderneming winstgevender, doordat je tijd en kosten bespaart op administratieve zaken en meer tijd kan besteden aan jouw core business. De softwarepakketten van Biqs zijn niet alleen flexibel en op maat gemaakt, maar ook gericht op een naadloze integratie met jouw bestaande systemen.

Transparante communicatie en gedrevenheid als troeven van Biqs

Bij Biqs dragen we transparante communicatie hoog in het vaandel. Door open en helder te communiceren over de mogelijkheden en de voortgang van de projecten, zorgt Biqs voor een prettige samenwerking met haar klanten. Biqs is gedreven om de beste softwareoplossingen te leveren, waarbij de focus altijd ligt op de behoeften van de klant. Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van softwareontwikkeling, weet Biqs hoe ze de juiste oplossingen kan bieden voor diverse bedrijfssectoren. Samen met Biqs ga je voor een succesvolle en winstgevende onderneming.

Medewerkers vergaderen terwijl iemand op whiteboard schrijft

Bespaar tijd en geld met Biqs softwarepakketten voor kleine bedrijven

Als klein bedrijf is het belangrijk om efficiënt te werken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Biqs begrijpt dit als geen ander en biedt softwarepakketten op maat, die zijn afgestemd op de behoeften van kleine bedrijven. Met de software van Biqs bespaar je niet alleen tijd en energie op administratieve zaken, maar verminder je ook kosten door het minimaliseren van menselijke fouten. Door de flexibele aanpak van Biqs, betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. Zo maak je als klein bedrijf optimaal gebruik van de voordelen van software op maat, zonder dat dit een grote investering vergt. Onze software maken we voor bedrijven zoals

Schaalbare softwarepakketten voor grote bedrijven

Als groot bedrijf is het belangrijk om software te hebben die meegroeit met de organisatie. Biqs begrijpt dit als geen ander en biedt schaalbare softwarepakketten, die kunnen worden aangepast aan de groeiende behoeften van jouw bedrijf. De software van Biqs zorgt niet alleen voor tijdsbesparing en kostenreductie, maar biedt ook inzicht in jouw bedrijfsprocessen. Door gebruik te maken van de software van Biqs, heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw bedrijfsactiviteiten en kan je snel en adequaat inspelen op veranderingen in de markt. Met Biqs als partner heb je de juiste software om jouw grote bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer info of een vrijblijvende afspraak. Je bent altijd welkom!

Facturatieprogramma op maat van de behoeften van jouw kmo: Biqs

Biqs: betrouwbare IT-expert voor facturatieprogramma's op maat

Als je op zoek bent naar een betrouwbare IT-expert voor een facturatieprogramma op maat, dan ben je bij Biqs aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwikkelen van software op maat voor verschillende bedrijfssectoren, zoals opleidingscentra, servicebedrijven en rijscholen, kunnen wij jou helpen bij het optimaliseren van je facturatieproces. Of je nu een kleine of grote kmo hebt, bij Biqs denken wij volop met je mee en bieden wij oplossingen op maat van jouw onderneming.

Maak je kmo winstgevender met software op maat

Als kmo is het belangrijk om winstgevend te blijven en efficiënt te werken. Met onze software op maat, waaronder facturatieprogramma's, kunnen wij jou helpen om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en tijd en kosten te besparen. Bij Biqs denken wij graag met je mee en bieden wij persoonlijke en warme service. Wij luisteren naar je wensen en behoeften en ontwikkelen op basis daarvan een softwarepakket op maat voor jouw onderneming.

Efficiëntie voor opleidingscentra, servicebedrijven en rijscholen met Biqs

Als opleidingscentrum, servicebedrijf of rijschool wil je efficiënt kunnen werken met betrouwbare software die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij Biqs kunnen wij jou helpen met het ontwikkelen van efficiënte en op maat gemaakte software, waaronder facturatieprogramma's. Hierdoor kun jij je focussen op je kerntaken en bespaar je tijd en energie op administratief vlak.

BIQS software is eenvoudig te gebruiken op mobiele apparaten

Bespaar tijd en energie met Biqs' facturatieprogramma's

Het bijhouden van facturen en betalingen kan veel tijd en energie kosten, vooral als je dit handmatig moet doen. Bij Biqs begrijpen wij dat tijd kostbaar is en daarom bieden wij efficiënte en geautomatiseerde facturatieprogramma's op maat aan. Zo kun jij met minimale handelingen zo veel mogelijk tijd, energie en kosten besparen op administratief vlak.

Software op maat voor iedere kmo bij Biqs

Bij Biqs bieden wij software op maat voor iedere kmo. Of je nu een kleine of grote onderneming hebt, bij ons denken wij graag met je mee en bieden wij oplossingen op maat van jouw bedrijf. Zo kunnen wij je helpen bij het ontwikkelen van efficiënte en geautomatiseerde facturatieprogramma's die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

 • 1
 • 2

Heb je een vraag?
Ons team staat klaar